Β΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Τίμησαν τον αδικοχαμένο Άλκη η Θύελλα Ροδωνιάς και ο Όμβρος!

Η Θύελλα Ροδωνιάς και ο Όμβρος Ομβριακής αναμετρήθηκαν στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Β΄Φθιώτιδας, όμως το σημαντικότερο του παιχνιδιού ήταν πως και οι δύο ομάδες τίμησαν τον αδικοχαμένο Άλκη!

Η Θύελλα Ροδωνιάς και ο Όμβρος Ομβριακής αναμετρήθηκαν στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Β΄Φθιώτιδας, όμως το σημαντικότερο του παιχνιδιού ήταν πως και οι δύο ομάδες τίμησαν τον αδικοχαμένο Άλκη!

Ακολουθεί ρεπορτάζ από τον Γιώργο Ντζιαβίδα:

ΘΥΕΛΛΑ και ΟΜΒΡΟΣ τίμησαν τον Άλκη και το ποδόσφαιρο σε ένα ωραίο παιχνίδι.

Ένα πέναλτι και ένα δοκάρι ήταν αυτά που έκριναν το παιχνίδι!

Τη νίκη πήρε τελικά η φιλοξενούμενη ομάδα της Ομβριακής μετά από ένα πέναλτι, από αυτά που και στην super Leuge συζητιούνται και είναι αμφιλεγόμενα, λόγω του κανονισμού και ένα δοκάρι στο 90+, που δεν έκανε το χατήρι στους γηπεδούχους και θα έφερνε το ματς στα ίσα, που άξιζαν τελικά το βαθμό της ισοπαλίας.

Χωρίς πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, αλλά ήταν ένα παιχνίδι δυνατό, αμφίρροπο, με πολλές μονομαχίες και εξελίχθηκε σε ένα ντέρμπι μεταξύ δύο πολύ καλών ομάδων, με τους γηπεδούχους να μην έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα από την ομάδα της Ομβριακής, η οποία  ανέβηκε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Πριν τον αγώνα και οι δύο ομάδες έστειλαν το δικό τους μήνυμα στον αδικοχαμένο Άλκη, με τους παίκτες της Ροδωνιάς μάλιστα να φορούν μαύρα περιβραχιόνια και στη μέση της φωτογραφίας να δεσπόζει η φανέλα με το Νο 19, που ήταν τα χρόνια του Άλκη.

ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ

10΄Ο Κυρμιτσής ανατράπηκε έξω από την περιοχή από τον τερματοφύλακα, πήρε το φάουλ, με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να δέχεται μόνο την κίτρινη κάρτα, αν και τελευταίος παίκτης.

Οι φιλοξενούμενοι στο 11΄ είδαν τον Καραπέτσα από καλή θέση να σουτάρει άουτ.

Πάλι ο ίδιος παίκτης στο επόμενο λεπτό από κοντά θα σουτάρει και πάλι άουτ.

Μετά από πολλή ώρα είδαμε φάση στον αγώνα.

Στο 70΄η καλή προσπάθεια του Κυρμιτσή, αλλά στην προσπάθεά του να αποφύγει δύο αντιπάλους για να βρεθεί απέναντι από το τέρμα κόπηκε την τελευταία στιγμή.

70΄ο Καραπέτσας από καλή θέση θα σουτάρει απελπιστικά άουτ.

75΄Ο αρχηγός της Ομβριακής Σαϊτης έπιασε την παράλληλη κεφαλιά από κοντά σημαδεύοντας τον Γκαρίλα, αλλά αυτός δεν πρόλαβε.

77΄πέναλτι για τους φιλοξενούμενους( η μπάλα χτύπησε πρώτα σε πόδι και μετά στο χέρι αμυντικού), το εκτέλεσε ο Νεοφώτιστος εύστοχα και έκανε το 0-1

90+6 Οι γηπεδούχοι θα είχαν φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας, αν στο λάθος  γύρισμα του Μάγκα προς την εστία του, η μπάλα δεν χτυπούσε στο αριστερό κάθετο δοκάρι!

Διαιτητής ο κ. Δημητρόπουλος, με βοηθούς τον Παπαντώνη  και την Πολυμέρου

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

“ΘΥΕΛΛΑ” ΡΟΔΩΝΙΑΣ( Γιαννούτσος Γ.): Τριανταφύλλου, Μεμαϊντίνης, Κωνσταντακόπουλος, Κόκκοτας, Κατσακιώρης Ν., Γεωργαλής Θ., Ντζιαβίδας Γιάννης, Σούλιας, Καλαντζής,  Κυρμιτσής, Βλάχος

(Στο Β΄μέρος έπαιξαν και οι : Κατσακιώρης Χ., Πολύζος Ρ., Μαρματζάκος, Αμούντζιας και Γιαννούτσος Γιώργος

“ΟΜΒΡΟΣ”(Παπαϊωάννου Χ.): Μπάγιας , Παρούσης , Μάγκας, Κουρδής, Μαργαρίτης, Σαϊτης, Λάτος, Γιάτσας, Δεδούσης, Καραπέτσας, Νεοφώτιστος

Έπαιξαν και οι Γκαρίλας, Χονδρογιάννης

Διαβάστε επίσης

Back to top button