Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Premier League: Έτοιμη να ολοκληρώσει την σεζόν, αρκεί να το εγκρίνει η κυβέρνηση

Η σύσκεψη των ομάδων της Premier League επανέλαβε την κοινή βούληση για ολοκλήρωση της σεζόν, αρκεί να το εγκρίνει και να το επιτρέψει η κυβέρνηση.

Αποφασισμένες να ολοκληρώσουν την σεζόν με οποιοδήποτε τρόπο εμφανίστηκαν και οι 20 ομάδες της Premier League στην νέα τηλεδιάσκεψη τους για να καθορίσουν τα επόμενα βήματα.

Οι σύλλογοι του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο εμφανίστηκαν πιο ενωμένοι από ποτέ και έδειξαν με την ομόφωνη στάση τους, πως επιθυμούν να τελειώσει η σεζόν και να παιχθούν τα υπολειπόμενα 92 παιχνίδια, αρκεί βέβαια να το αποφασίσει και να το εγκρίνει η αγγλική κυβέρνηση, μετά από τις εγγυήσεις που θα πάρει από τους αρμόδιους υγειονομικούς φορείς.

Στην τετράωρη σύσκεψη συζητήθηκε το ενδεχόμενο όλα τα παιχνίδια να γίνουν σε ουδέτερα γήπεδα κεκλεισμένων των θυρών, ενώ αποφασίστηκε η επόμενη συνάντηση να πραγματοποιηθεί στις 8 Μαΐού, όταν η αγγλική κυβέρνηση θα ανακοινώσει αν θα συνεχιστεί η καραντίνα με τα υπάρχοντα μέτρα ή αν θα υπάρξει κάποια ελάφρυνση, που ουσιαστικά θα ανάψει το πράσινο φως για την επανεκκίνηση της Premier League.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button