FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Φόρεσαν τις φανέλες και των δύο…(pics)

Το φιλικό του ΠΑΣ Λαμία με τον Πανιώνιο πλησιάζει και το LamiaSports σας βάζει στο κλίμα με ένα θέμα που έχουμε εξετάσει και στο παρελθόν.

Πάμε να θυμηθούμε ποιοι είναι αυτοί που έχουν φορέσει τη φανέλα και των δύο ομάδων στην πρόσφατη ιστορία.

Σουλεϊμόν Ακίμ Όμο, Νίκος Παπαδόπουλος, Αλεξάντερ Ντακόλ, Φιορίν Ντουρμισάι και Βασίλης Πλάτσικας. Είναι πέντε και συνδέουν άμεσα τον ΠΑΣ Λαμία και τον Πανιώνιο.

Και οι πέντε ποδοσφαιριστές, έχουν φορέσει τη φανέλα και των δύο ομάδων. Σήμερα, μόνο ένας από αυτούς αγωνίζεται στη Λαμία και αυτός είναι ο Πλιάτσικας. Από την άλλη στο δυναμικό του Πανιωνίου ανήκει ακόμη ο Ντουρμισάι.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή και σας ξεκινήσουμε από τους παλιούς.

Σουλεϊμόν Ακίμ Όμο:

Ήρθε στην Ελλάδα το 2005 για την ομάδα του Αιγάλεω και πήγε στην Πλατεία το 2009 όπου και έκατσε μέχρι το 2014. Αγωνίστηκε 62 φορές με τη φανέλα του Πανιωνίου και πέτυχε μάλιστα και 4 γκολ.

Στον ΠΑΣ Λαμία ήρθε το 2016, έχει αγωνιστεί 28 φορές και έχει πετύχει 6 τέρματα, ενώ βοήθησε τα μέγιστα στο να πάρει η ομάδα της Λαμίας την άνοδο στην Super League.

Πλέον φοράει τη φανέλα του Λεβαδειακού.

Αλεξάντερ Ντακόλ:

Ήρθε στην Ελλάδα για χάρη του Ολυμπιακού το μακρινό 2004. Στον Πανιώνιο πήγε ως ελεύθερος το 2007, έκατσε μέχρι το 2009 αλλά αγωνίστηκε μόλις 2 φορές χωρίς να καταφέρει να πείσει…

Στη Λαμία ήρθε στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου μαζί με τον Κρισάντους, όπου και έφυγαν και μαζί λίγους μήνες μετά. Πέρυσι έπαιξε για λογαρισμό των Τρικάλων.

Νίκος Παπαδόπουλος:

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, ανδρώθηκε στις ακαδημίες του Ολυμπιακού, αλλά έγινε γνωστός και καθιερώθηκε στην ομάδα του Πανιωνίου.

Μετά από ένα μικρό πέρασα από την Φορτούνα Ντίσελντορφ, ο Έλληνας τερματοφύλακας επέστρεψε στην Ελλάδα το 2013 για να φορέσει τη φανέλα των Νεσμυρνιωτών. Έκατσε εκεί μέχρι το 2016 μετρώντας 40 εμφανίσεις.

Στη Λαμία ήρθε το καλοκαίρι του 2017 και με τις εμφανίσεις του είχε πάρει τη φανέλα του βασικού στο σπίτι του…

Οι εμφανίσεις αυτές έκαναν αρκετές ομάδες της SuperLeague να εξετάσουν την περίπτωση του Έλληνα γκολκίπερ, ο οποίος πλέον φοράει τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης.

Φιορίν Ντουρμισάι:

Ο 20χρονος φορ είναι παιδί των σπουδαίων ακαδημιών του Πανιωνίου και πλέον αγωνίζεται και ως βασικός στην πρώτη ομάδα του «ιστορικού».

Πρόπερσι φόρεσε με μεγάλη επιτυχία τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία, τον οποίο και βοήθησε με τα 8 γκολ του να πάρει την άνοδο στη Super League.

Πέρυσι με τη φανέλα του Πανιωνίου στη SuperLeague έπαιξε σε 29 παιχνίδια, έβαλε 6 γκολ και μοίρασε άλλο ένα.

Τέλος, Βασίλης Πλιάτσικας:

Ο Βασίλης Πλιάτσικας ξεκίνησε την καριέρα του από το Χαϊδάρι αλλά έγινε γνωστός στο ελληνικό κοινό από την παρουσία του στην ΑΕΚ.

Tο 2009 έφυγε από την Ελλάδα και την Ένωση και μετακόμισε στην Γερμανία και την Σάλκε.

Αφού έκατσε για αρκετά χρόνια στον εξωτερικό, όταν επέστρεψε φόρεσε τη φανέλα του Πανιωνίου, μόλις όμως για ένα εξάμηνο κάτι που σημαίνει πως δεν πρόλαβε να παίξει πολλά παιχνίδια με τους Νεοσμυρνιώτες.

Πλέον ανήκει στο δυναμικό του ΠΑΣ Λαμία.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button