ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Βάντερσον: «Θα ήθελα πολύ να κλείσω την καριέρα μου εδώ»

Ο αρχηγός του ΠΑΣ Λαμία, Βάντερσον Σκαρντοβέλι, φιλοξενήθηκε σε εκπομπή της ΕΡΤ, όπου και μίλησε για το πως πέρασε την καραντίνα, για το πως θα είναι η επιστροφή στην κανονικότητα αλλά και για το μέλλον του!

Στην εκπομπή “Επιλογές” της ΕΡΤ και τους  Χρήστο Παγώνη και Νίνα Κασιμάτη φιλοξενήθηκε ο αρχηγός της ομάδας μας, Βάντερσον Σκαρντοβέλι.

Ο πολύπειρος Βραζιλιάνος αμυντικός μίλησε για τις μέρες της καραντίνας, για το κατά πόσο είναι κοντά στην παραμονή ο ΠΑΣ Λαμία ενώ, αποκάλυψε και τα σχέδιά του για το μέλλον.

Αναλυτικά δήλωσε:

Για το διάστημα της καραντίνας στο σπίτι:

«Εντάξει δεν ήταν εύκολο αλλά προσπαθούσαμε να περάσουμε όσο το δυνατόν πιο καλά παίζοντας με τα παιδιά μας.»

Για τις προπονήσεις:

«Προπονούμασταν από το σπίτι. Έχουμε το ατομικό πρόγραμμα που μας έδωσε η ομάδα. Βγαίναμε έξω μόνο για τρέξιμο, αλλά τον περισσότερο χρόνο τον περνούσαμε εδώ, μέσα στο σπίτι.»

Για το αν είναι έτοιμος και για Μαραθώνιο:

«Ναι (σ.σ γέλια). Για Μαραθώνιο είμαστε τέλεια!»

Για τον αν έχει εξασφαλιστεί η παραμονή:

«Εντάξει βαθμολογικά είμαστε σε καλή θέση, είμαστε κοντά στην παραμονή αλλά η ομάδα δεν έχει σωθεί μαθηματικά. Πρέπει να προετοιμαστούμε όσο το δυνατό καλύτερα για να πετύχουμε το στόχο της παραμονής.»

Πώς θα είναι η επιστροφή μετά την καραντίνα:

«Το θέμα που πρέπει να κοιτάξουμε είναι να δούμε πως θα μπορέσουμε να είμαστε όλοι μαζί πάλι. Ήταν μεγάλη η αποχή αλλά πρέπει να είμαστε όλοι να προσπαθήσουμε πολύ ώστε να είμαστε έτοιμοι για να δούμε αν θα ξεκινήσουμε τελικά η όχι τα play out.»

Για τον τι τον κρατάει στην Ελλάδα:

«Το πρώτο είναι η ευκαιρία να παίζω εδώ. Η Ελλάδα είναι σαν το σπίτι μου. Ο κόσμος, η χώρα, η φιλοσοφία, είμαστε σαν αδέρφια.»

Αν θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στην Ελλάδα και τη Λαμία:

«Είμαι 8 χρόνια στην χώρα, ελπίζω να γίνουν και περισσότερα και μετά από χρόνια θα ήταν φανταστικό να κλείσω την καριέρα μου εδώ.Θα το ήθελα πολύ!»

Για την Βραζιλία:

«Είναι δύσκολη η κατάσταση στην Βραζιλία. Έχει πολλά κρούσματα και πιστεύω θα γίνουν και περισσότερα. Είναι δύσκολα και θέλει προσοχή από όλους.»

Απόδοση διαλόγου: Lamiara.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button