Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Έχει «γυαλίσει» στην Τράμπζονσπορ ο Μακέντα!

Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Φεντερίκο Μακέντα του Παναθηναϊκού έχει μπει στο στόχαστρο των ανθρώπων της Τράμπζονσπορ!

Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Φεντερίκο Μακέντα του Παναθηναϊκού έχει μπει στο στόχαστρο των ανθρώπων της Τράμπζονσπορ!

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, Φεντερίκο Μακέντα, είναι μία από τις τέσσερις επιλογές της τουρκικής Τράμπζονσπορ για τη γραμμή κρούσης σύμφωνα με δημοσιεύματα στη γείτονα χώρα.

Οι Τούρκοι της Τράμπζονσπορ βρίσκονται εδώ και αρκετό καιρό σε αναζήτηση επιθετικού. Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν για να αποκτήσουν τον Μάρκους Μπεργκ πριν αυτός καταλήξει στη ρωσική Κράσνονταρ. Σήμερα, λοιπόν, ο τουρκικός Τύπος αποκαλύπτει ενδιαφέρον της ομάδας από την Τραπεζούντα για τον Κίκο Μακέντα.

Ο Ιταλός του Παναθηναϊκού φέρεται να είναι μία από τις τέσσερις περιπτώσεις που εξετάζει η Τράμπζονσπορ για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης. Οι άλλοι τρεις είναι ο Ρουμάνος Κεσέρου, ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ και ο Ιβάν Σαντίνι. Στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για την καριέρα του Μακέντα και τις πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποιεί με το τριφύλλι.

Παράλληλα, ωστόσο, αναφέρεται πως ο Μακέντα έχει συμβόλαιο για δύο ακόμα χρόνια με τους πράσινους κάτι που καθιστά πιο δύσκολη την περίπτωσή του καθώς οι Τούρκοι θα πρέπει να συμφωνήσουν και με τον Παναθηναϊκό προκειμένου να αποκτήσουν τον ποδοσφαιριστή.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button