ΓενικάΤοπικές Ειδήσεις

Εργασίες Καθαρισμού Χόρτων σε Κοινόχρηστους Χώρους(pics)

Δεδομένου των ιδιαίτερων συνθηκών την χρονική περίοδο που διανύουμε λόγω της πανδημίας του Covid-19 και ξεπερνώντας ζητήματα που προέκυψαν αναφορικά με την εργασία του προσωπικού, τις άστατες καιρικές συνθήκες καθώς και την καθυστέρηση πρόσληψης εποχιακού προσωπικού (8μηνα) για την στελέχωση της Υπηρεσίας Πρασίνου, σας ενημερώνουμε, ότι από σήμερα Τρίτη 5/5/2020 ξεκίνησε εντατικά ο καθαρισμός χόρτων σε κοινόχρηστους  χώρους του Δήμου μας  .

Για το λόγο αυτό και με αφορμή και την έναρξη της Αντιπυρικής περιόδου, παρακαλούνται οι συμπολίτες μας ιδιοκτήτες οικοπέδων εντός του αστικού ιστού να μεριμνήσουν για τον καθαρισμό την ιδιοκτησιών τους.

Εργασίες Καθαρισμού Ιαματικής Πηγής

Σας ενημερώνουμε, ότι λόγω προγραμματισμένων εργασιών καθαρισμού  και συντήρησης της μεγάλης δεξαμενής των Ιαματικών Πηγών Καλλιδρόμου (Ψωρονέρια),  αυτή θα  παραμείνει κλειστή από την Τρίτη  5 Μαΐου  2020 από ώρα 18:00 το απόγευμα έως και την Τετάρτη 6 Μαΐου 2020 ώρα 14:00 .

Παρακαλούμαι για την κατανόηση και την συνεργασία των  λουομένων, προς αποφυγή ταλαιπωρίας, μέχρι να ολοκλήρωση των εργασιών καθαρισμού .

Ετικέτες

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης

Close
Back to top button
Close