Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Το ξεχωριστό «αντίο» του Παντελιάδη στα γήπεδα

Ο 35χρονος αριστερός μπακ με μακρά θητεία στη Super League όπου μεταξύ άλλων έπαιξε σε Αστέρα Τρίπολης, Πανσερραϊκό και Απόλλωνα Σμύρνης πήρε την απόφαση να «κρεμάσει» τα παπούτσια του. #ΠρώηνΠΑΣΛαμία #slgr #Παντελιάδης #lamiafc #season2022_2023

Ο 35χρονος αριστερός μπακ με μακρά θητεία στη Super League όπου μεταξύ άλλων έπαιξε σε Αστέρα Τρίπολης, Πανσερραϊκό και Απόλλωνα Σμύρνης πήρε την απόφαση να «κρεμάσει» τα παπούτσια του.

Ολα τα ωραία κάποτε τελειώνουν και σήμερα (25/7) είπε «αντίο» στην μπάλα ένας ποδοσφαιριστής που έχει «γράψει» ξεχωριστή ιστορία στα ελληνικά γήπεδα. Ο λόγος για τον Σάββα Παντελιάδη, ο οποίος μετά από μία μεγάλη καριέρα στα γήπεδα της Super League με τη φανέλα του Πανσερραϊκού, του Απόλλωνα Σμύρνης, του Αστέρα Τρίπολης, του Λεβαδειακού και της Λαμίας αποφάσισε να αποσυρθεί.

Μέλος της μεγάλης φουρνιάς των Αρκάδων που έπαιξε δις σε όμιλο του Europa League, ήταν ο παίκτης που έμεινε στην ιστορία για τον τρόπο που εκτελούσε τα πλάγια άουτ και τα οποία ήταν «κίνδυνος-θάνατος» για τα αντίπαλα καρέ.

Την περασμένη σεζόν έπαιζε στον Πιερικό, την ομάδα της πόλης του, ενώ στην καριέρα μετρά 131 εμφανίσεις στην SL1, 158 στην SL2 και 18 ευρωπαϊκές.

Μέσω των social media όπου χρησιμοποίησε ένα ποίημα του Καβάφη και στα 35 του χρόνια γνωστοποίησε με ξεχωριστό τρόπο την απόφασή του να κρεμάσει τα παπούτσια του.
......

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button