Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Μεξιατικός: “Λίγα στατιστικά… και λίγα παράπονα!(pics)

Αρκετό ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα στατιστικά που παρουσίασε η ομάδα του Μεξιατικού, επίσης όμως αρκετό ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα παράπονα που έχει η ομάδα της Β' Φθιώτιδας.

Αρκετό ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα στατιστικά που παρουσίασε η ομάδα του Μεξιατικού, επίσης όμως αρκετό ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα παράπονα που έχει η ομάδα της Β’ Φθιώτιδας.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΑΣ Μεξιατικού, με τα στατιστικά αλλά και το παράπονο της ομάδας:

Λίγα στατιστικά και λίγα παράπονα….
Στην πρωτη φωτογραφία βλέπουμε την περσινή βαθμολογία που η ομάδα μας αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στον όμιλο της και μάλιστα αήττητη στην έδρα της….βέβαια η απόφαση μας ήταν να μην κατέβουμε στα πλέι όφ για λόγους που έχουμε αναλύσει παλιότερα…..στην επόμενη φωτογραφία βλέπουμε (χωρίς να έχει ολοκληρωθεί αγωνιστικά) ότι ακριβώς είδαμε και πέρυσι δλδ αήττητη ξανά στην έδρα μας…. και στην τελευταία τους σκόρερς της ομάδας μας για την χρονιά που αφείνουμε πίσω μας….

Μέχρι εδώ ήταν το στατιστικό κομμάτι της ιστορίας…..τα παράπονα μας είναι πως ενώ πέρυσι πανάξια βγήκαμε πρώτοι στον όμιλο μας και μάλιστα χωρίς να χάσουμε και κανένα ντέρμπι( όταν είσαι πρώτος είναι όλα ντέρμπι) υπήρξε μια μικρή πικρία από όλους γιατί πρωτάθλημα χωρίς τρόπαιο είναι μισό…..ήμαστε περήφανοι για την ομάδα μας και για όλους τους ποδοσφαιριστές που συμβάλαν σε όλο αυτό κάνοντας μας υπερήφανους.

Εμείς δίνουμε την υπόσχεση πως θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τα πιστεύω μας και την συνέχιση του άριστου οικογενειακού κλίματος προκειμένου να ικανοποιήσουμε όλους αυτούς που μας πιστεύουν…

Διαβάστε επίσης

Back to top button