Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Πανταζής: «Τι ήθελα και έλεγα για την Καβάλα;»

Ο Λευτέρης Πανταζής, μιλώντας σε αθλητικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, αναφέρθηκε ξανά στο ενδιαφέρον του για τον ΑΟ Καβάλας, ενώ σχολίασε και τη σχέση του με τον Ιβάν Σαββίδη!

Με τα καλύτερα λόγια για τον Ιβάν Σαββίδη μίλησε ο γνωστός τραγουδιστής, Λευτέρης Πανταζής, ενώ στάθηκε και στους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς του Βαγγέλη Μαρινάκη προς το πρόσωπο του ισχυρού άντρα του ΠΑΟΚ.

Σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης μίλησε ο γνωστός τραγουδιστής, Λευτέρης Πανταζής, σχετικά με τις δηλώσεις του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, προς το πρόσωπο του Ιβάν Σαββίδη.

betatzhs

Παράλληλα, ο λαϊκός τραγουδιστής, αναφέρθηκε και στο ενδιαφέρον του για την Καβάλα, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις δηλώσεις του πως ενδιαφέρεται για την Καβάλα: «Τι ήθελα και τα είπα; Από χθες δέχομαι τηλέφωνα από όλη την Ελλάδα και με ρωτούν για την Καβάλα. Θα δούμε. Καθίστε να δούμε τι θα γίνει φέτος. Θα δουλέψουμε; Είναι αλήθεια πως έχω τρέλα με το ποδόσφαιρο. Είχα στο παρελθόν μετοχές της ΑΕΚ, του Απόλλωνα Καλαμαριάς, του Αιγάλεω. Ενεργά όμως ασχολήθηκα μόνο με τον Πανιώνιο και τις Εσπερίδες Καλλιθέας στο γυναικείο μπάσκετ».

Για τη σχέση του με τον Ιβάν Σαββίδη: «Ο Ιβάν είναι φίλος μου από πριν έρθει στην Ελλάδα. Από διάφορες συναυλίες που κάναμε στη Ρωσία. Έρχονταν τότε σύλλογοι από όλη τη Ρωσία. Αργότερα ήρθε στη Θεσσαλονίκη και ασχολήθηκε με τον ΠΑΟΚ. Αγαπά τα ποντιακά τραγούδια ο Ιβάν Σαββίδης. Ανοίγει η ψυχή του με τα ποντιακά».

Για τον χαρακτηρισμό «Ρώσος» που απέδωσε στον Ιβάν Σαββίδη ο Βαγγέλης Μαρινάκης: «Κι εγώ είμαι Ρώσος τότε. Φύγαμε από τη Μικρά Ασία μετά τη γενοκτονία, κάποιοι πήγαν στην Ελλάδα και άλλοι στη Ρωσία και πλέον επιστρέψαμε στην πατρίδα μας. Ο Ιβάν Σαββίδης είναι Έλληνας, η καρδιά του είναι Ποντιάρα και βοηθάει πολύ κόσμο».

Πηγή: Metropolis 95,5 FM

Ετικέτες
autovision

Διαβάστε επίσης

Back to top button
Close