Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Νέα επαφή με τη Φορτούνα Σιτάρντ για Σεμέδο

Νέα επαφή με την Φορτούνα Σιτάρντ, προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή και να κάνει δικό του τον Λισάντρο Σεμέδο αναμένεται να έχει ο Ολυμπιακός.

Παίκτη προκειμένου να καλύψει το κενό του αριστερού επιθετικού αναζητά εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις υποψηφίων για την συγκεκριμένη θέση. Ο τεχνικός των Πειραιωτών Πέδρο Μαρτίνς, σε συνεργασία με τον Φρανσουά Μοντέστο έχουν συζητήσει αρκετές φορές σχετικά με τον παίκτη που θέλουν να αποκτηθεί.

Ένας εξ αυτών είναι και ο Λισάντρο Σεμέδο, ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας του Πορτογάλου κόουτς. Ο παίκτης αγωνίστηκε φέτος στον ΟΦΗ, ως δανεικός από την Φορτούνα Σιτάρντ, με την οποία ο Ολυμπιακός αναμένεται να έχει νέα επαφή με στόχο να βρεθεί η χρυσή τομή για την απόκτηση του.

Ωστόσο εκτός από τον Σεμέδο ο Ολυμπιακός έχει δείξει ενδιαφέρον, για την απόκτηση του Ασράφ Μπενσαρκί, ο οποίος αγωνίζεται στην Αίγυπτο και την Ζάμαλεκ.

Παράλληλα συνεχίζονται οι αναφορές των ελβετικών ΜΜΕ για τον Κέβιν Μπουά, ενώ στην σχετική λίστα έχει προστεθεί μεταξύ άλλων και το όνομα του 30χρονου εξτρέμ της Μπρεστ Γιοάν Κουρτ, ο οποίος είναι τρίτος σε ασίστ στο γαλλικό πρωτάθλημα.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button