Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Γύρισε στην Ελλάδα ο Ελ Αραμπί και αναμένονται εξελίξεις!

Ο έμπειρος στράικερ σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά έχει γυρίσει Αθήνα και στο Λιμάνι περιμένουν τη θετική του απάντηση. #slgr #olympiacosfc #ElArabi #slgrinterwetten

Ο έμπειρος στράικερ σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά έχει γυρίσει Αθήνα και στο Λιμάνι περιμένουν τη θετική του απάντηση.

Ο 35χρονος Γιουσέφ Ελ Αραμπί έχει δεχθεί μία πολύ καλή πρόταση από τον Ολυμπιακό. Μία πρόταση ύψους 2 εκατ. ευρώ που μπορεί να φτάσει μαζί με τα μπόνους στα 3 εκατ. ευρώ για τον έναν χρόνο φυσικά. Ο έμπειρος στράικερ αφότου έκανε τις διακοπές του βρίσκεται ξανά στην Ελλάδα (είχε βρεθεί σε Μπαχάμες, ΗΠΑ και είδε ματς των Σέλτικς αλλά και τον τελικό του Champions League) και στο Λιμάνι αναμένουν τη θετική απάντηση του παίκτη.

Ουσιαστικά πλέον έχουμε μπει στην τελική ευθεία. Όλα φαίνεται πως θα κριθούν άμεσα και συγκεκριμένα εντός των προσεχών 24ωρων. Όπως έχετε διαβάσει ξανά στο Gazzetta ο Ολυμπιακός έχει κάνει αυτό που όφειλε απέναντι στον αρχισκόρερ του και περιμένει. Πάντως ανεξάρτητα από την έκβαση της υπόθεσης του Ελ Αραμπί ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για τουλάχιστον έναν φορ.

Πάντως εκτός αυτού τη Δευτέρα στην Ισπανία υπήρχαν ρεπορτάζ που ανέφεραν ότι η Έλτσε δεν ενδιαφέρεται για τον Ελ Αραμπί. Επίσης πως αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στους Πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Γαλλομαροκινός φορ έχει με τον Ολυμπιακό 151 αγώνες. Έχει σε αυτούς τους αγώνες 78 γκολ και 19 ασίστ.

πηγή: gazzettta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button