Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

«Διαζύγιο» μεταξύ Φόστερ και Παναθηναϊκού!

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών είχαν αίσιο τέλος για τον Παναθηναϊκό που... αποδεσμεύτηκε από τον Μάρκους Φόστερ, τη θέση του οποίου θα πάρει στην Α1 ο Τι Τζέι Μπρέι.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών είχαν αίσιο τέλος για τον Παναθηναϊκό που… αποδεσμεύτηκε από τον Μάρκους Φόστερ, τη θέση του οποίου θα πάρει στην Α1 ο Τι Τζέι Μπρέι.

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει και επίσημα από τον Παναθηναϊκό ο Μάρκους Φόστερ, αφού οι δύο πλευρές τα βρήκαν για τις… λεπτομέρειες του «διαζυγίου».

Ο πρώην παίκτης της Χάποελ Χολόν αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τους πρωταθλητές Ελλάδας, έχοντας ξεχωρίσει την περσινή σεζόν στο Basketball Champions League. Ωστόσο, δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει με επιτυχία το… άλμα στην καριέρα του και να «δέσει» σε μια ομάδα της Euroleague.

Για την ακρίβεια, ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ δεν ταίριαξε ούτε στα πλάνα του Γιώργου Βόβορα, αλλά ούτε και στη φιλοσοφία του Όντεντ Κάτας και γι’ αυτό θα αποχωρήσει από το ΟΑΚΑ. Μάλιστα, τη θέση του στην Basket League θα πάρει άμεσα ο Τι Τζέι Μπρέι.

Σε 20 εμφανίσεις στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση ο 25χρονος παίκτης μέτρησε 6 πόντους, 1,2 ριμπάουντ και 1 ασίστ ανά ματς με τον Παναθηναϊκό. Φυσικά, η εμφάνιση που έμεινε στο μυαλό όλων ήταν εκεί στη Βαρκελώνη, απέναντι στην Μπαρτσελόνα (24π.). Όμως, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button