Άλλα αθλήματαΤοπικά Σπορ

Παρών στην τηλεδιάσκεψη με τον Αυγενάκη ο Δήμος Λαμιέων!(pics+vid)

Ο Αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης - Αθλητισμού - Νέας Γενιάς - Εμπορίου - Επιχειρηματικότητας του Δήμου Λαμιέων Πάνος Φώσκολος, εκπροσώπησε την πόλη στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στον Υφυπουργό Αθλητισμού και τους εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης.

Ο Αυγενάκης τόνισε στους εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης πως αυτή την εβδομάδα οι αθλητικές εγκαταστάσεις θα λειτουργήσουν αυστηρά μόνο για την Προολυμπιακή ομάδα, τις ΠΑΕ και συγκεκριμένα ατομικά αθλήματα με αυστηρά πρωτόκολλα της Επιτροπής & των Ομοσπονδιών τους. Οι λοιποί αθλητές & οι δημότες πρέπει να αναμένουν σε επόμενη φάση & για την ασφάλειά τους.

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση του Αντιδημάρχου Π. Φώσκολου για την τηλεδιάσκεψη:

Παρών ο Δήμος μας στη σημερινή τηλεδιάσκεψη του Υφυπουργού Αθλητισμού με τους εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης.

Ο Υφυπ. τόνισε ότι την τρέχουσα εβδομάδα οι εγκαταστάσεις θα λειτουργούν αυστηρά ΜΟΝΟ για την Προολυμπιακή Ομάδα, τις ΠΑΕ & συγκεκριμένα ατομικά αθλήματα με αυστηρά πρωτόκολλα της Επιτροπής & των Ομοσπονδιών τους. Οι λοιποί αθλητές & οι δημότες πρέπει να αναμένουν σε επόμενη φάση & για την ασφάλειά τους.

Στην παρέμβασή μου τόνισα τη σπουδαιότητα τήρησης των υγειονομικών πρωτοκόλλων απ’ όλους, χωρίς εξαιρέσεις, ώστε να μην δημιουργούνται κίνδυνοι & αθέμιτοι ανταγωνισμοί. Ο Δήμος μας εφαρμόζοντας πιστά τις ΚΥΑ & τις οδηγίες λειτούργησε υπεύθυνα και γι αυτό δεν είχε κρούσματα.

Επεσήμανα την ανάγκη να δοθεί προτεραιότητα στους υποψηφίους των Πανελληνίων εξετάσεων ΤΕΦΑΑ, Στρατιωτικών Σχολών & Σωμάτων Ασφαλείας. Το μέλλον αυτών των νέων δεν μπορεί να περιμένει & οι εξετάσεις τους στα αγωνίσματα δεν έχουν αναβληθεί όπως άλλες διοργανώσεις.

Ο Υφυπουργός σημείωσε ότι το θέμα απασχολεί την Επιτροπή & εξετάζεται άμεσα & τόνισε την ανάγκη να ακαλουθηθούν πιστά τα βήματα που θα μας δώσουν την ευκαιρία να επανέλθουμε στις αθλητικές δραστηριότητες υγιείς, το συντομότερο !

Ευχαριστούμε τους Λευτέρης Αυγενάκης
George Mavrotas & General Secretariat of Sports για την αμεσότητα & την πληροφόρηση

#μένουμε_υγιείς #λειτουργούμε_υπεύθυνα

Διαβάστε επίσης

Back to top button