ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Θ. Καραγκούνης: «Μου έχει πολύ το ποδόσφαιρο»(vid)

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε ο πρώην μεσοεπιθετικός του ΠΑΣ Λαμία, Θανάσης Καραγκούνης στην εκπομπή της NovaSports «ePlayoff 2020»! O Λαμιώτης αθλητής, σχολίασε τις ημέρες του στην καραντίνα, όπου μεγάλο μέρος της το «κάλυψε» παίζοντας το αγαπημένο του video game, το FIFA. Δείτε τι είπε για τις «μάχες» με τον αδερφό του, για τη χημεία που είχε με τον Καραμάνο ενώ αποκάλυψε ποιες ομάδες επιλέγει!

Ο Λαμιώτης μεσοεπιθετικός, Θανάσης Καραγκούνης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του NovaSports, «ePlayoff 2020» η οποία παρουσιάζει το πρωτάθλημα FIFA VGL e-sports.

O Καραγκούνης σχολίασε αρχικά το πως πέρασε τις ημέρες του στην καραντίνα ενώ έπειτα η κουβέντα αφορούσε ξεκάθαρα το FIFA, του οποίου και δήλωσε ένθερμος φαν!

Ο εξτρέμ του Απόλλωνα Σμύρνης, αναφέρθηκε έπειτα στις «μάχες» στο FIFA με τον αδερφό του Βασίλη , ενώ θυμήθηκε την πολύ καλή χημεία που είχε με τον Τάσο Καραμάνο παίζοντας και όταν ήταν στον Ατρόμητο μαζί αλλά και στη Λαμία, διπλό στο συγκεκριμένο παιχνίδι!

Τέλος, αποκάλυψε πως οι ομάδες που επιλέγει είναι η Νάπολι και η Λίβερπουλ ενώ μεγάλη κόντρα στο FIFA έχει με τον Δημήτρη Κολοβό!

Δείτε τις δηλώσεις του Θανάση από το 1:24:00 και μετά:

Διαβάστε επίσης

Back to top button