ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Λαμία: Οι σκέψεις για τις ανανεώσεις και ο Γιάννης Σκόνδρας!

Σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας, ο Γιάννης Σκόνδρας έχει αφήσει ικανοποιημένους τους ανθρώπους του ΠΑΣ Λαμία και θα είναι ένας από τους πρώτους που θα κάτσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων!

Η σεζόν μπορεί να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμη καθώς ο κορωναϊός είχε διαφορετιά σχέδια από τα δικά μας, παρόλο αυτά οι ομάδες της SuperLeague 1 περιμένοντας την οριστική απόφαση από τους αρμόδιους για το αν θα πραγματοποιηθούν τα play off και play out… κάνουν και τον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας!

Εννοείται πως μέσα σε αυτές είναι και ο ΠΑΣ Λαμία, ο οποίος γίνουν δεν γίνουν τα play out θα είναι και του χρόνου στην SuperLeague 1!

Βέβαια, ο φετινός καλοκαιρινός σχεδιασμός δεν θα μοιάζει σε τίποτα με τους προηγούμενους καθώς ο κορωναϊός έχει αλλάξει τις ισορροπίες παντού και στο ποδόσφαιρο έχει βάλει παραμέτρους που πριν δεν τις είχαμε!

Πλέον τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών δεν θα μοιάζουν σε τίποτα με αυτά των προηγούμενων χρόνων και ειδικά για τις μικρομεσαίες ομάδες!

Δείτε εδώ τις δηλώσεις του Π. Παπαϊωάννου

Χαρακτηριστικά είχε δηλώσει ο μεγαλομέτοχος της «κυανόλευκης», Πανουργιάς Παπαϊωάννου, πριν από μερικές εβδομάδες στην αθλητική εκπομπή του Ράδιο Λαμία, «Τρίο Μπελκάντο» πως διαπραγματεύσεις και μειώσεις στα συμβόλαια (ειδικά τα «βαριά») θα γίνουν σίγουρα.

Άρα, θα πρέπει να ξεχάσουμε τους ποδοσφαιριστές με τα υψηλά συμβόλαια, καθώς και αυτοί θα πρέπει να «κάνουν πίσω», να μειώσουν τις απαιτήσεις τους… μιας και η κρίση αυτή είναι παγκόσμια!

Τώρα, όσο αφορά τις διαπραγματεύσεις και τις ανανεώσεις στον ΠΑΣ Λαμία, σημερινό δημοσίευμα της «Sportime» αναφέρει πως ένας από τους πρώτους ποδοσφαιριστές που θα κληθούν να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους ανθρώπους της ομάδας είναι ο Γιάννης Σκόνδρας!

Ο Έλληνας αμυντικός, έχει ικανοποιήσει με τις εμφανίσεις και σύμφωνα με το δημοσίευμα θα είναι ένας από τους πρώτους (αν όχι ο πρώτος) που θα συζητήσει με τον Παπαϊωάννου την ανανέωση του συμβολαίου του!

Διαβάστε επίσης

Back to top button