ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Τα στατιστικά δείχνουν ότι θέλει δουλειά ακόμη… (πίνακας)

Δεν δημιουργεί τελικές προσπάθειες. Δεν σκοράρει και αυτό έχει ως συνέπεια να μην παίρνει βαθμούς. Τα στατιστικά του ΠΑΣ Λαμία... λένε την αλήθεια.

Δεν δημιουργεί τελικές προσπάθειες. Δεν σκοράρει και αυτό έχει ως συνέπεια να μην παίρνει βαθμούς. Τα στατιστικά του ΠΑΣ Λαμία… λένε την αλήθεια.

Τρεις τελικές ευκαιρίες σε 94 λεπτά αγώνα… δεν το λες και καλό στατιστικό για τον ΠΑΣ Λαμία. Πόσο μάλλον, όταν ο αντίπαλό σου παίζει από το 50΄σχεδόν με παίκτη λιγότερο…

Οι δύο τελικές προσπάθειες ανήκουν στον Κώστα Προβυδάκη ενώ η τρίτη είναι η ανεπανάληπτη ευκαιρία του Μπατσάνα Αραμπούλι ο οποίος κόντρα στον Αθανασιάδη, δεν πρόλαβε να πλασάρει καθώς τον έφτασε ο Ιονούτ Νεντελτσεάρου.

Τέσσερα σουτ εντός της περιοχής της Λαμίας είχαν οι παίκτες της Ένωσης, ενώ άλλα 7 είχε εκτός αυτής. Από την άλλη οι γηπεδούχοι χάρη στον 24χρονο δεξιό μπακ-χαφ της, είχε 2 σουτ εκτός περιοχής.

Όσο αφορά τα κλεψίματα, 18 είχε η Λαμία, 24 η ΑΕΚ, οι επεμβάσεις ήταν 10 με 12 και οι αποκρούσεις 7 για τους γηπεδούχους και 0 για τους φιλοξενούμενους.

Αξίζει να αναφερθούμε και στα φάουλ, όπου για τη Λαμία έφτασαν τα 28 ενώ για την αντίπαλη ομάδα 17. Ένα κόρνερ κέρδισε η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου κι΄αυτό στο 74΄του αγώνα. Τα λάθη τέλος, ήταν 40 για τους «κυανόλευκους» και 36 για τους «κιτρινόμαυρους».

Πιο αναλυτικά:

Διαβάστε επίσης

Back to top button