ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Βασιλαντωνόπουλος: «Θα μείνει στην ιστορία η πρόκριση της Λαμίας στο Καραϊσκάκη»(vid)

Για τα δύο υπέροχα χρόνια που πέρασε στη Φθιώτιδα φορώντας τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία, μίλησε ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος, ο οποίος πλέον αγωνίζεται στην Πολωνία και την Γκόρνικ Ζάμπρζε.

Ο Έλληνας δεξιός μπακ-χαφ μιλώντας στην αθλητική εκπομπή του Star Κεντρικής Ελλάδος «90 Χωρίς Καθυστερήσεις» και τον κ. Θανάση Περιβολιώτη, αναφέρθηκε στα δύο χρόνια που πέρασε στη Λαμία φορώντας τη φανέλα του ΠΑΣ!

Ο Βασιλαντωνόπουλος, αφού εξιστόρησε το πως βρέθηκε στην Πολωνία, πως πέρασε τις δύσκολες ημέρες της καραντίνας, σχολίασε και το πέρασμά του από τον ΠΑΣ Λαμία.

Αυτό που τόνισε και θεωρεί πως ήταν η σημαντικότερη στιγμή της ομάδας, ήταν η πρόκριση επί του Ολυμπιακού στο «Γεώργιος Καραΐσκάκης» για το Κύπελλο Ελλάδος.

Πιο αναλυτικά ο Βασιλαντωνόπουλος σημείωσε τα εξής για το πέρασμά του από τον ΠΑΣ Λαμία:

«Κοιτάξτε πέρασα δύο υπέροχα χρόνια στη Λαμία, πετυχαίνοντας πολύ ωραία πράγματα! Θεωρώ πως και οι δύο χρονιές ήταν σημαντικές. Η στιγμή που θεωρώ πιο σημαντική είναι τη δεύτερη χρονιά και η πρόκρισή μας στο Κύπελλο επί του Ολυμπιακού στο Γεώργιος Καραΐσκάκης. Πιστεύω πως για την ομάδα αυτό θα μείνει στην ιστορία. Ήταν για όλη την πόλη, για την ομάδα και για τους φιλάθλους κάτι πρωτόγνωρο και εμείς που είμασταν μέλη της το ζήσαμε στο έπακρο! Τέλος, έχω κάνει πάρα πολλούς καλούς φίλους στη Λαμία, με τους οποίους μιλάω καθημερινά, όπως επίσης και με συμπαίκτες μου που παίζουν ακόμη στην ομάδα.»

Απόδοση δηλώσεων: LamiaSports

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του:

Διαβάστε επίσης

Back to top button