Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Άρης: Απέστειλε ερώτημα στη FIFA

Η απαγόρευση μεταγραφών που επιβλήθηκε από την FIFA υποχρεώνει τον Άρη σε ένα ανηφορικό δρόμο μέχρι να βρει μια λύση στο πρόβλημα που αυτή τη στιγμή δεν του επιτρέπει να κάνει νέες προσθήκες στο ρόστερ του.

Πρόβλημα που επιτείνεται από το γεγονός ότι σε ενάμιση μήνα λήγουν παραπάνω από μια ντουζίνα συμβόλαια. Τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει ο Άρης όμως; Τι γίνεται με τις ανανεώσεις; Μπορεί και μέχρι πότε να ανανεώσει τα συμβόλαια που λήγουν και θα επιλέξει;

Παραχωρήσεις παικτών μπορεί να κάνει; Η απόφαση, όπως αποκάλυψε χθες το SDNA, απαγορεύει την εγγραφή νέων παικτών στην ΠΑΕ Άρης είτε σε εθνικό είτε σε διεθνές επίπεδο για δύο ολόκληρες και συνεχόμενες μεταγραφικές περιόδους.

Ομοίως και στις ομάδες των υποδομών. Η γενική αυτή απαγόρευση, αφήνει κάποια ερωτήματα αναπάντητα και προκειμένου να αποφευχθεί το παραμικρό λάθος ερμηνείας, η πλευρά του Άρη απέστειλε στη FIFA σχετικό ερώτημα, περιμένοντας ουσιαστικά διευκρινίσεις για το τι απαγορεύει και τι όχι η απόφαση που εκδόθηκε.

Αυτό που κυρίως ενδιαφέρει τους κιτρινόμαυρους είναι να ξέρουν επίσημα αν μπορούν να προχωρήσουν σε ανανεώσεις καθώς και αν μπορούν να παραχωρήσουν ποδοσφαιριστή του ρόστερ, εφόσον έρθει κάποια δελεαστική πρόταση, μιας και έχει καταστεί σαφές ότι προσθήκη δεν μπορεί να κάνει…

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button