ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Σαραμαντάς: «Δεν υπάρχει off side»

Ο αριστερός μπακ του ΠΑΣ Λαμίας σχολίασε πως έπρεπε να μετρήσει το γκολ του Τσούκαλου κόντρα στον ΠΑΟΚ. #slgr #lamiafc #paokfc #Σαραμαντάς #slgrinterwetten

Ο αριστερός μπακ του ΠΑΣ Λαμίας σχολίασε πως έπρεπε να μετρήσει το γκολ του Τσούκαλου κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Πολλά παράπονα από τον παράγοντα διαιτησία διατηρούν στη Λαμία, με αφορμή το γκολ του Τσούκαλου που ακυρώθηκε στο φινάλε του αγώνα τους με τον ΠΑΟΚ όπου ηττήθηκαν 2-1. Ο Σαραμαντάς μετά την αναμέτρηση στάθηκε κυρίως εκεί. «Κάναμε αξιόλογη προσπάθεια αλλά δεν ευτυχήσαμε στο τέλος. Πιστεύω πως δεν υπήρχε off side στην τελευταία φάση και δεν θα έπρεπε να πρωταγωνιστήσει ο διαιτητής αλλά οι ποδοσφαιριστές. Θα έπρεπε να εξελιχθεί κανονικά η φάση και να πάρουμε τον βαθμό, που για μας είναι πολύτιμος», είπε αρχικά ο αριστερός μπακ της ομάδας στη NOVA.

Και συνέχισε. «Από το ματς είναι κέρδος η μαχητικότητα, όμως πρέπει να αφήσουμε το ματς αυτό στην άκρη καθώς δεν πήραμε κάτι. Να κρατήσουμε τα καλά στοιχεία που είχαμε σήμερα, Θα εστιάσουμε στο παιχνίδι της Τετάρτης (σ.σ. με τον Βόλο) που είναι εξίσου σημαντικό για μας, να δώσουμε τα πάντα». Κλείνοντας σχολίασε πως «η Λαμία πάντα μονομαχεί, δεν κοιτάμε ματς. Στον δεύτερο γύρο θα καταβάλουμε μεγαλύτερη προσπάθεια να σώσουμε την κατηγορία».

Διαβάστε επίσης

Back to top button