Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Θύελλα Ροδωνιάς: “Ελπίζουμε στην οικονομική βοήθεια της πολιτείας!”

Η Θύελλα Ροδωνιάς μέσα από μια ανάρτησή της στο Facebook, έστειλε τα συγχαρητήριά της στις ομάδες που κατέκτησαν τα πρωταθλήματα στη Φθιώτιδα ενώ αναφέρθηκε και στην οικονομική ενίσχυση που χρειάζεται το τοπικό ποδόσφαιρο!

Ελπίζοντας η πολιτεία να στηρίξει οικονομικά το τοπικό ποδόσφαιρο για να μην γίνονται τα πρωταθλήματα μεταξύ συγγενών και φίλων, η Θύελλα Ροδωνιάς, έστειλε τα συγχαρητήριά της στις πρωταθλήτριες ομάδες της Φθιώτιδας.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Το Αθλητικό μας Σωματείο θέλει να συγχαρεί τις ομάδες που αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες, μετά και την απόφαση της διοργανώτριας ΕΠΣΦ, να επικυρώσει τις βαθμολογίες της Α’ και Β’ κατηγορίας.

Συγχαίρουμε:

Τον ΟΠΟΥΝΤΙΟ ΜΑΡΤΙΝΟΥ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας και την επιστροφή του στην Γ’ Εθνική κατηγορία, καθώς και για την κατάκτηση του κυπέλλου.

Τις ομάδες της Β’ κατηγορίας, του 1ου, 2ου και 3ου ομίλου, που αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες:
ΔΑΦΝΗΣΙΑΚΟΥ ΑΡΚΙΤΣΑΣ, ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ Ο.Φ. ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ.

Σε όλους ευχόμαστε καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα, το οποίο μακάρι να διεξαχθεί χωρίς τα προβλήματα της φετινής διοργάνωσης, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και ελπίζοντας στην οικονομική βοήθεια της πολιτείας, ώστε να μην διεξαχθεί μόνο μεταξύ “ολίγων φτωχών συγγενών”!

Διαβάστε επίσης

Back to top button