Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Ψάχνεται» για Αντρέ Αγιού ο Ολυμπιακός!

Την περίπτωση του διεθνή Γκανέζου ακραίου επιθετικού Αντρέ Αγιού που παίζει δανεικός στην Φενέρμπαχτσε από την Σουόνσι φέρεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός.

Μετά την απόκτηση του Ματιέ Βαλμπουενά ο Ολυμπιακός συνεχίζει το μεταγραφικό του σαφάρι, με στόχο την καλύτερη δυνατή ενίσχυση του ρόστερ του για την νέα σεζόν.

Οι «ερυθρόλευκοι» οι οποίοι βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Μάρτιν Σκρτελ και τον Ισλάμ Σλιμανί εξετάζουν ακόμα μία περίπτωση παίκτη που αγωνίζεται στην Φενέρμπαχτσε. Σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή» αυτός δεν είναι άλλος από τον Αντρέ Αγιού.

Ο 29χρονος Γκανέζος διεθνής ακραίος επιθετικός, ο οποίος είναι αδερφός του Τζόρνταν Αγιού το όνομα του οποίου είχε παίξει σε προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους για τον Ολυμπιακό, αγωνίζεται στην τουρκική ομάδα ως δανεικός από την Σουόνσι, ενώ την σεζόν που πέρασε κατέγραψε στο ενεργητικό του 38 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και 5 γκολ.

Ο ίδιος αγωνίστηκε για πέντε σερί χρονιές στην Μαρσέιγ, όπου και ήταν συμπαίκτης του Βαλμπουενά,ενώ την προηγούμενη τριετία αγωνίστηκε στην Πρέρμιερ Λιγκ με τις φανέλες των Σουόνσι και Γουέστ Χαμ. Η Φενέρμπαχτσε είχε οψιόν αγοράς 12 εκατομμυρίων ευρώ για τον Αγιού, αλλά δεν πρόκειται να την ασκήσει.

πηγή: sdna

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button