Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Θέλει να κρατήσει Μαουρίσιο ο Φερέιρα

Την παραμονή του Ζοσέ Μαουρίσιο στον ΠΑΟΚ ζήτησε ο Αμπέλ Φερέιρα, παρά τις δηλώσεις του Βραζιλιάνου που τον θέλουν να ετοιμάζει βαλίτσες.

Ραντεβού ανάμεσα στον Μαουρίσιο και στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ αναμένεται να προγραμματιστεί, προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας τους.

Πριν λίγες μέρες, ο Βραζιλιάνος δήλωσε πως υπάρχει ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης στο τέλος της σεζόν. Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της LiveSport, ο Αμπέλ Φερέιρα τον υπολογίζει στον σχεδιασμό που ξεκίνησε για την επόμενη σεζόν.

Ο Πορτογάλος προπονητής βλέπει στον Βραζιλιάνο τις ικανότητες και την εμπειρία που χρειάζεται, ώστε να στήσει ένα ρόστερ που θα κάνει τη διαφορά.

Σύντομα, αναμένεται να προγραμματιστεί ραντεβού για την έναρξη των συζητήσεων, ωστόσο για να φτάσουν σε συμφωνία θα πρέπει ο παίκτης να ρίξει τις οικονομικές απαιτήσεις του, αφού το μέγιστο στα συμβόλαια του ΠΑΟΚ θα είναι το 1.000.000 ευρώ., μαζί με μπόνους επίτευξης στόχων.

Αυτό που προκαλεί αισιοδοξία για επίτευξη της συμφωνίας είναι οι πολύ καλές σχέσεις που διατηρεί η οικογένεια Σαββίδη με τον Μαουρίσιο, ωστόσο όλα θα κριθούν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button