Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Υποψήφιος για την προεδρία της Ένωσης Παικτών ο Φερνάντο Μοριέντες

Ο παλιός άσος της Ρεάλ Μαδρίτης και της Εθνικής Ισπανίας, Φερνάντο Μοριέντες, θα είναι υποψήφιος για την θέση του προέδρου της Ένωσης Ποδοσφαιριστών (AFE), η οποία ταλαιπωρείται από το σκάνδαλο του Νταβίντ Αγκάνθο.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη και νυν πρόεδρος της AFE κατηγορείται για δωροδοκία και κακοδιαχείριση όσον αφορά τα οικονομικά και δήλωσε ότι δεν θα παραιτηθεί, ενώ στις προηγούμενες εκλογές το 2017 είχε κερδίσει με το εντυπωσιακό 98.58%.

Ο Μοριέντες σε μία συνέντευξη τύπου δήλωσε ότι σκέφτεται σοβαρά να διεκδικήσει την προεδρία, μιας και αρκετοί ποδοσφαιριστές του τηλεφώνησαν να το πράξει:

«Είμαι περήφανος γιατί ακόμα έχω τις ίδιες αρχές με όταν ήμουν ποδοσφαιριστής. Μου τηλεφώνησαν ποδοσφαιριστές και φίλοι, ακόμα και προπονητές που δεν γνωρίζω και μου είπαν να κάνω αυτό το βήμα και ότι δεν συμφωνούν με την AFE όπως έχει μετατραπεί και ουσιαστικά δεν τους εκπροσωπεί. Αν κάποιος νομίζει πως αυτό που γίνεται έχει… σχεδιαστεί από τον πρόεδρο της Λίγκας, Χαβιέρ Τέμπας, είναι λάθος. Ήταν ευχάριστη έκπληξη για μένα η υποστήριξη που έχω. Δεν έχω ασχοληθεί ξανά με Ενώσεις, αλλά το ποδόσφαιρο μου έχει δώσει τα πάντα και αν μου το ζητήσουν οι ποδοσφαιριστές, δεν μπορώ να κοιτάξω από την άλλη πλευρά. Η εικόνα της Ένωσης έχει ζημιωθεί, οι παίκτες θέλουν μία αλλαγή και χωρίς την στήριξη τους δεν θα το σκεφτόμουν καν».

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button