Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Έκλεισε» Βέλλιο ο Ολυμπιακός!

Στο δρόμο του επαναπατρισμού ο 25χρονος διεθνής επιθετικός για λογαριασμό της πειραϊκής ομάδας.

Το νερό μπήκε στο αυλάκι για την επιστροφή του Απόστολου Βέλλιου στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Ολυμπιακού, στο πλαίσιο της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Μπορεί εκ πρώτης όψεως να παρατηρείται ένας συνωστισμός (Ανσαριφάρντ, Τζούρτζεβιτς, Εμενίκε, Μπεν Μοχάμεντ) στην επιθετική γραμμή, ωστόσο χώρος για τον Έλληνα διεθνή άσο υπάρχει στου Ρέντη.

Είτε παραμείνει, είτε αποχωρήσει ο απογοητευτικός Εμενίκε, ο οποίος κάθε άλλο παρά καρδιές «καίει» με τις εμφανίσεις του στην πειραϊκή ομάδα κι ένα πρόωρο διαζύγιο μαζί του, φαντάζει ένα εξαιρετικό δώρο Χριστουγέννων για τα παιδιά του Πειραιά.

Ο Βέλλιος έχει ήδη συζητήσει με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού όλες τις λεπτομέρειες του επαναπατρισμού και αναμένει το τελικό σινιάλο, προκειμένου να αποχωρήσει από το «αδερφάκι» (βλ. Νότιγχαμ) της πειραϊκής ομάδας στην Αγγλία. Ο 25χρονος παίκτης τείνει να πιάσει αράχνες από την αγωνιστική απραξία, μετρώντας μόλις μία συμμετοχή με την Φόρεστ την τρέχουσα σεζόν κι αυτή την περασμένο Αύγουστο.

Έκτοτε δεν έχει πάρει λεπτό συμμετοχής και βρίσκεται με «διαρκείας» στην εξέδρα.

Παρεμπιπτόντως, αν στον πάγκο του Ολυμπιακού δεν βρισκόταν το περασμένο καλοκαίρι ο Μπέσνικ Χάσι, τότε ο Βέλλιος θα φορούσε ήδη τη φανέλα των «ερυθρόλευκων».  Ο Κοσσοβάρος τεχνικός «έκοψε» την μεταγραφή του εκείνη την περίοδο με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να μην επιμένει και να αποδέχεται την εισήγησή του.

Εσχάτως, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον Πειραιά για τον 25χρονο παίκτη, έστω κι αν στον Ολυμπιακό αποφεύγουν για τους δικούς τους λόγους να επιβεβαιώνουν πως βρίσκονται σε ανοιχτό κανάλι και δρομολογούν την μεταπήδηση του Βέλλιου στο ρόστερ τους εν όψει Ιανουαρίου.

ΠΗΓΗ: ΣΤΗΛΗ “NON PAPER” – ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “FORZA” 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button