Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Εκμεταλλεύεται τους χορηγούς στο άδειο ΟΑΚΑ

Στον Παναθηναϊκό σκοπεύουν να γεμίσουν τις κερκίδες του ΟΑΚΑ με μπάνερ προκειμένου να μαζέψουν τη ζημιά από τον κορωνοϊό.

Πιο ευέλικτη σκοπεύει να γίνει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπως γράφει η «SportDay» έτσι ώστε να περιορίσει τη ζημιά που έχει επιφέρει η πανδημία στη χώρα. Ένα από τα μεγαλύτερα θέματα που θα πρέπει να διαχειριστούν οι σύλλογοι είναι τα χαμένα έσοδα από τα παιχνίδια κεκλεισμενων των θυρών.

Ο Παναθηναϊκός μόνο από τα εισιτήρια υπολογίζεται ότι θα υποστεί ζημιά της τάξεως του 1,3 εκατ. ευρώ. Για το λόγο αυτό η «πράσινη» ΠΑΕ και το εμπορικό τμήμα της επεξεργάζονται ένα άλλο πλάνο, προκειμένου να καλύψουν κάπως τη ζημιά.

Εξετάζεται το ενδεχόμενο να «ντυθεί» το τηλεοπτικό κομμάτι της κερκίδας του ΟΑΚΑ με μεγάλα μπάνερ και σημάνσεις των χορηγών. Έτσι θα ομορφύνει κάπως η εικόνα αλλά και θα δοθεί μια μικρή ανταπόδοση στους βασικούς χορηγούς της ΠΑΕ.

Ήδη έχουν γίνει επαφές των «πράσινων» με εταιρείες για να δουν κατά πόσο είναι εφικτό να προλάβουν το συγκεκριμένο εγχείρημα ή αν θα μεταφερθεί η ιδέα για την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Είναι πολύ πιθανό ακόμα, εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον από χορηγό, να επεκταθεί το «ντύσιμο» και στο υπόλοιπο γήπεδο, με τη δημιουργία ενός σταθερού κορεό.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button