FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΟΦΗ – ΠΑΣ Λαμία: Το «σούπερ» διπλό στο «Γεντί Κουλέ» και οι ισοπαλίες!(pics+vids)

Η πρόσφατη προϊστορία του αγώνα ΟΦΗ – ΠΑΣ Λαμία στο «πιάτο σας». Το LamiaSports σας βάζει στο κλιμα της αναμέτρησης για την 21η αγωνιστική της SuperLeague.

Ο αγώνας του ΠΑΣ Λαμία με τον ΟΦΗ πλησιάζει και το LamiaSports σας βάζει στο κλίμα της αναμέτρησης με pre game αφιερώματα.

Σήμερα θα θυμηθούμε την πρόσφατη προϊστορία των δύο ομάδων, οι οποίες έχουν παρελθόν και εκτός SuperLeague.

Γενικά οι αναμετρήσεις ανάμεσα στους Κρητικούς και του Ρουμελιώτες έχουν να μας παρουσιάσουν γκολ και θέαμα.

Για πάμε να δούμε:

12η αγωνιστική

Football League

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

ΟΦΗ – ΠΑΣ Λαμία 1-2

Ο ΟΦΗ υποδέχεται τον ΠΑΣ Λαμία σε μία πολύ σημαντική αναμέτρηση, καθώς οι δύο ομάδες αποτελούσαν δύο από τις δυνατότερες ομάδες της κατηγορίας.

Όμως, η Λαμία του Μπάμπη του Τεννέ, με μεγάλους πρωταγωνιστές τον Φιορίν Ντουρμισάι και τον Σουλεϊμάν Όμο κατάφερε και «άλωσε» το «Γεντί Κουλέ», παίρνοντας τεράστια νίκη.

Στο ματς, πρώτος χαμογέλασε ο ΟΦΗ, καθώς στο 59΄ο Βουό εκμεταλλεύομενος την ασταθή απόκρουση του Τσενάμο σε σουτ του Αντουκόρ πλάσαρε σωστά από κοντινή απόσταση για το 1-0.

Η απάντηση της Λαμίας ήρθε 7 λεπτά αργότερα όταν ο Ντουρμισάι, έκλεψε τη μπάλα μετά το λάθος του Αντουκόρ, πέρασε σαν σταματημένη όλη την άμυνα των γηπεδούχων και απέναντι στον Δερμιτζάκη δεν δυσκολεύτηκε να φέρει το ματς και πάλι στην ισοπαλία, κάνοντας το 1-1.

Εκείνο το γκολ που είχε πετύχει μέσα στο «Γεντί Κουλέ» ο Ντουρμισάι, ήταν το 5ο του σε 12 αναμετρήσεις πρωταθλήματος.

Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 73΄ο Βάντερσον αναλαμβάνει να εκτελέσει το κόρνερ από τα δεξιά, στέλνει τη μπάλα στην καρδιά της άμυνας του ΟΦΗ και ο Σουλεϊμάν Όμο πηδώντας πιο ψηλά απ΄όλους έκανε το 1-2 πανηγυρίζοντας μαζί με τους συμπαίκτες του μία πραγματικά απίστευτη νίκη!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Δερμιτζάκης, Κομεσίδης, Κοιλιάρας, Κώτσιος, Όστοιτς, Νάστος (75′ Μάνος), Αντουκόρ, Χαντί (75′ Χίσι), Όγκμποε (46′ Ράντι), Μιλοσάβλιεβ, Βουό. ΛΑΜΙΑ

ΠΑΣ Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Τσέναμο, Σπυρόπουλος, Πεταυράκης, Αναστασιάδης, Κοτσώνης, Όμο, Μπλάζιτς, Καραγιάννης (83′ Φερφελής), Βασιλόγιαννης (60′ Τζόκιτς), Ντουρμισάι (90′ Αυγενικού), Βάντερσον

 

29η αγωνιστική

Football League

Σάββατο 6 Μαΐου 2017

ΠΑΣ Λαμία – ΟΦΗ 1-1

Και περνάμε στον αγώνα του δευτέρου γύρου, για την Football League και την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το ΔΑΚ Λαμίας έχοντας στις εξέδρες του περίπου 5.000 κόσμο φιλοξένησε τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Λαμία και του ΟΦΗ.

Ο αγώνας, όπως και ο πρώτος μεταξύ των δύο ομάδων, κρίθηκε στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο 54΄του παιχνιδιού, οι παίκτες της Λαμίας «κρύβουν» τη μπάλα και την εμφανίζουν στα δίχτυα του Στρέζου. Αρχικά, ο Ματσούκας δίνει στον Βασιλόγιαννη, ο οποίος άφησε πολύ ωραία τη μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του και να καταλήξει στον Ντουρμισάι. Αυτός έστρωσε τη μπάλα στον Βάντερσον και έκανε κίνηση στην μεγάλη περιοχή του ΟΦΗ.

Την κίνηση αυτή είδε αμέσως ο Βραζιλιάνος εξτρέμ της γηπεδούχου ομάδας και του πάσαρε τη μπάλα την κατάλληλη στιγμή, με τον Ντουρμισάι να την στέλνει στα δίχτυα της αντίπαλης ομάδας…

FOOTBALL LEAGUE / ΛΑΜΙΑ – ΟΦΗ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΛΑΜΙΩΤΗΣ / Eurokinissi Sports)

Δυστυχώς όμως, ο Μιλοσάβλιεφ, είχε διαφορετική άποψη για το αποτέλεσμα του αγώνα. Στο 74΄του παιχνιδιού, ο Όγκμποε πέρασε πολύ ωραίο τον προσωπικό του αντίπαλο, έβγαλε σέντρα «ξυράφι» μέσα στην άμυνα της Λαμίας και η μπάλα αφού πέρασε μπροστά από τον Αναστασιάδη και τον Βαλιό κατέληξε στον αμαρκάριστο Βλάνταν Μιλοσάβλιεφ ο οποίος με δυνατό σουτ κέρδισε τον ανύμπορο να αντιδράσει Πίτκα.

Το 1-1 έμεινε έως το τέλος του αγώνα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Σπυρόπουλος, Αναστασιάδης, Βαλιός, Πεταυράκης, Όμο, Ρότσα (46′ Ματσούκας), Μπλάζιτς, Βασιλόγιαννης (88′ Καραγιάννης), Βάντερσον,Ντουρμισάι (72′ Αυγενικού).

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κώτσιος, Νάστος, Βουό, Χαντί (58′ Όγκμποε), Μάνος, Πουρτουλίδης, Πάγκαλος (58′ Μιλοσάβλιεβ), Κομεσίδης, Κιάσσος, Βαλλιάνος.

 

6η αγωνιστική

SuperLeague 

Κυριακή 7 Οκτωβρίου

ΠΑΣ Λαμία – ΟΦΗ 1-1

Και περνάμε στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στη SuperLeague. Η Λαμία υποδέχθηκε στις 7 Οκτωβρίου του 2018 τον ΟΦΗ στο ΔΑΚΛ προερχόμενη από μία εντός έδρας ισοπαλία με την Ξάνθη.

Για την 6η αγωνιστική λοιπόν του πρωταθλήματος η ομάδα του Μάκη Χάβου υποδέχθηκε τους Κρητικούς και σε ένα ακόμη παιχνίδι, είδαμε να κρίνεται το αποτέλεσμα στο δεύτερο ημίχρονο.

Αυτοί που χαμογέλασαν πρώτοι ήταν οι παίκτες του ΟΦΗ. Στο 62΄ο Ντίνας από τα αριστέρα έκανε τη σέντρα σουτ, η άμυνα της Λαμίας αδράνησε με αποτέλεσμα η μπάλα να φτάσει στον Πλατέλλα.

Αυτός αφού κράτησε για μερικά δευτερόλεπτα τη μπάλα την πάσαρε στον Χουάν Νέϊρα, ο οποίος βρισκόταν εκείνη τη στιγμή μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων και με ένα άγγιγμα στη μπάλα, την έστειλε να αναπαυθεί στα δίχτυα του Σαράνοφ, για το 0-1.

Όμως, υπήρχε απάντηση από τη Λαμία και ήρθε σχετικά νωρίς. Ο Μαστούρ έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στη μεγάλη περιοχή του ΟΦΗ, ύστερα από πάσα του Δημούτσου, δέχθηκε το μαρκάρισμα από τον Κοροβέση και ο διαιτητής δείχνει την άσπρη βούλα του πέναλτι.

Ο Χερόνιμο Μπαράλες ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 1-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Λαμία (Μάκης Χάβος): Σαράνοφ, Σκόνδρας (60΄ Βασιλαντωνόπουλος,), Βάντερσον, Αναστασιάδης, Αντέντζο, Μπλάζιτς, Δημούτσος, Καραγκούνης (55’ Καραμάνος) , Μπερτόλιο (70’ Μαστούρ), Επστάιν, Μπαράλες.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος (83’ Δεληγιαννίδης), Νάστος, Πλατέλλας, Βουό, Αραβίδης (60’ Ντίνας), Μεγιάδο, Μιχόγεβιτς, Κοροβέσης, Νέιρα (72’ Παπαστεριανός), Ποτουρίδης.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button