FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Συμπλήρωσαν κάρτες… οι «κυανόλευκοι»!

Δυστυχώς δεν έφυγε αλώβητη η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία από το «AEL FC Arena». Αρκετές κίτρινες και μία κόκκινη τους «κυανόλευκους». Δείτε ποιους χάνει!

Μπορεί ο ΠΑΣ Λαμία να έφυγε από το AEL FC Arena, έχοντας στο τσεπάκι του τρεις πολύτιμους βαθμούς όμως δεν έφυγε αλώβητος από τη Θεσσαλία.

Τα γκολ των Μπαράλες και Επστάιν έδωσαν τη νίκη με σκορ 1-2 στον ΠΑΣ, όμως ο διαιτητής Κομίνης «κιτρίνισε» την ομάδα της Φθιώτιδας με αποτέλεσμα να έχουμε ποδοσφαιριστές που έχουν συμπληρώσει κίτρινες κάρτες.

Αρχικά, όπως διαβάσατε στο LamiaSports, ο Μάρκο Μπλάζιτς αντίκρισε την 4η κίτρινή του κάρτα άρα θα πρέπει να αποφασιστεί σε ποιο από τα τέσσερα επόμενα παιχνίδια δεν θα αγωνιστεί.

Το θέμα είναι πως το ίδιο πρέπει να γίνει και τον Ελίνι Δημούτσο, ο οποίος και αυτός συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες, τέσσερις τον αριθμό και θα πρέπει να απουσιάσει για ένα παιχνίδι.

Τέλος, ο Βάντερσον Σκαρντοβέλι με τις δύο κίτρινες που αντίκρισε από τον διαιτητή Κομίνη, έφτασε και αυτός στις 4, όμως η κόκκινη κάρτα που δέχθηκε 14 λεπτά πριν τη λήξη του «έσβησαν» επί της ουσίας την ποινή της μίας αγωνιστικής καθώς αναγκαστικά θα απουσιάσει από το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό την επόμενη αγωνιστική.

Συνολικά στον χθεσινό αγώνα από τον ΠΑΣ Λαμία, είδαν την κίτρινη κάρτα 7 ποδοσφαιριστές.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button