ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Σκοράρει, κερδίζει και (την) «τελειώνει»! (matchday)

Απλά τα πράγματα σήμερα για τον ΠΑΣ Λαμία. Παίρνει το τρίποντο κόντρα στην ΑΕΛ και εξασφαλίζει και μαθηματικά την παραμονή του στην SuperLeague 1.

Απλά τα πράγματα σήμερα για τον ΠΑΣ Λαμία. Παίρνει το τρίποντο κόντρα στην ΑΕΛ και εξασφαλίζει και μαθηματικά την παραμονή του στην SuperLeague 1.

Ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια του έως τώρα θα δώσει ο ΠΑΣ Λαμία σήμερα στις 19:30 καθώς στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των play out της SuperLeague 1 θα υποδεχθεί στο «Αθανάσιος Διάκος» την ΑΕΛ.

Πρόκειται για ένα περίεργο ματς, μιας και η θεσσαλική ομάδα δεν ικανοποιείται με τίποτα λιγότερο από τη νίκη, την οποία όμως αγνοεί κόντρα στη Λαμία εδώ και μερικά χρόνια. Από την άλλη ο ΠΑΣ, έχει καταφέρει φέτος να την κερδίσει και στην έδρα της αλλά και στο ΔΑΚ, κάτι που κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρουσα την αναμέτρηση.

ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ

Οι αναγνώστες του LamiaSports γνωρίζουν ήδη τα αγωνιστικά προβλήματα του ΠΑΣ Λαμία, αλλά και τις επιστροφές της ομάδας, μιας και σας κρατήσαμε ενήμερους ολόκληρη την εβδομάδα για το πως «κύλησε» η προετοιμασία του συλλόγου.

Ο Μπατσάνα Αραμπούλι, δεν κατάφερε σε ένα ακόμη ματς να δώσει το παρών, κάτι που σημαίνει πως η Λαμία θα αγωνιστεί ξανά χωρίς τον δεύτερό της σκόρερ στο πρωτάθλημα. Από την άλλη, διαθέσιμος και «πανέτοιμος» για τη «μάχη» είναι ο Λάζαρ Ρόμανιτς. Ο Σέρβος εξτρέμ, απουσίασε από το ματς των Ιωαννίνων λόγω ενός προβλήματος στους γλουτούς, το οποίο και ξεπέρασε μετά από την άμεση και αποτελεσματική θεραπεία των φυσικοθεραπευτών της ομάδας. Έτσι, ο 22χρονος ποδοσφαιριστής δίνει μία ακόμη λύση στην μεσοεπιθετική γραμμή της Λαμίας και προσθέτει ένα ακόμη «όπλο» στη φαρέτρα του Γρηγορίου.

Έχουμε όμως και απουσίες ποδοσφαιριστών που δεν είναι τραυματίες. Για παράδειγμα απουσιάζουν από την αποστολή ο Ανταμά Μπα και ο Γκεβόργκ Γκαζαριάν. Πρόκειται για δύο ποδοσφαιριστές που πριν την έναρξη των play outs τραυματίστηκαν, όμως την τελευταία εβδομάδα έχουν επιστρέψει κανονικά στις προπονήσεις. Παρόλο αυτά, όπως και εσείς θα παρατηρήσατε δεν μπαίνουν στην αποστολή… πράγμα που σημαίνει πως ίσως να μην υπολογίζονται.

Να θυμήσουμε κάπου εδώ ότι πρόγραμμα αποκατάστασης μετά τον τραυματισμό του στο χέρι πραγματοποιεί ο Παναγιώτης Κατσίκας, ενώ αντίστοιχο πρόγραμμα ακολουθεί και ο άτυχος της φετινής χρονιάς Ανέστης Βλαχομήτρος.

Εκτός τώρα λόγω τακτικής, πέραν των Μπα και Γκαζαριάν, έμειναν και οι Σταμούλης, Ασίγκμπα, Μπουλούλης, Κωστίκας, Νικολόπουλος, Πίτι και Χατζηστραβός.

Αναλυτικά η αποστολή περιλαμβάνει τους εξής:

Τερματοφύλακες: 1. Epassy Devis – 31. Θεοδωρόπουλος Κωνσταντίνος

Αμυντικοί: 2. Προβυδάκης Κωνσταντίνος – 4. Adejo Daniel – 5. Τζανετόπουλος Άνταμ – 23. Σκόνδρας Ιωάννης – 24. Βύντρα Λουκάς – 39. James Manjrekar – 3. Σαραμαντάς Γεώργιος – 37. Βλάχος Βαλεντίνος

Μέσοι: 6. Τζανδάρης Θεοφάνης – 8. Guga – 10. Tyronne – 12. Martinez Angel – 16. Bejarano Danny – 25. Βασιλακάκης Θεόδωρος – 26. Bjarnason Elmar

Επιθετικοί: 11. Καραμάνος Αναστάσιος – 18. Romanic Lazar – 70. Deletic Milos

ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΕΛ

 Με τους Μουκάντζο και Καρανίκα και επιστρέφουν, η ΑΕΛ ταξίδεψε στη Φθιώτιδα για τον σημερινό μεγάλο αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ Λαμία.

Η ΑΕΛ φιλοξενείται από την Λαμία σήμερα Δευτέρα (19:30) σε ένα παιχνίδι που είναι από αυτά που λέμε «τελικούς», με τον Τζιανλούκα Φέστα να γνωστοποιεί την αποστολή για την σημαντική αυτή αναμέτρηση χθες νωρίς το απόγευμα.

Στην αποστολή επιστρέφουν οι Μουκάντζο και Καρανίκας, ενώ θα απουσιάσει ο Γκράουρ.

Αναλυτικά την αποστολή της ΑΕΛ για το ματς με την Λαμία αποτελούν οι: Νάγκι, Σουλούκος, Μπέρτος, Καρανίκας, Ζίζιτς, Μαξιμένκο, Γιακιμόφσκι, Τσόσιτς, Ηλιάδης, Στίφλερ, Κολομπίνο, Μπεν Χατίρα, Ακούνια, Γλυνός, Πινακάς, Νικολιάς, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντουρμισάι, Μουκαντζό και Γκοτζαμανίδης.

Διαβάστε επίσης

Back to top button