Άλλα αθλήματα

Η Renault ψάχνει μέσω του Αλόνσο τη «σωτηρία» της

Οι άνθρωποι της Renault προσπαθούν να πείσουν τον Φερνάντο Αλόνσο να επιστρέψει στην Formula 1.

Ο Ντάνιελ Ρικιάρντο άφησε… ξεκρέμαστη την Renault καθώς λίγο πριν οι συζητήσεις ολοκληρωθούν με θετική έκβαση, ενημέρωσε τους ανθρώπους της ομάδας πως δεν θα ανανεώσει τελικά το συμβόλαιό του.

Ο λόγος φυσικά ήταν η πρόταση και η μετακίνηση της McLaren, με τον Ρικιάρντο να αφήνει τη θέση του… λειψή στην ομάδα. Οι άνθρωποι της Renault πλέον ψάχνουν τον άνθρωπο που θα τον αντικαταστήσει και που θα βοηθήσει τον Εστέμπαν Οκόν να βελτιωθεί. Και φαίνεται πως το έχουν βρει στο πρόσωπο του Φερνάντο Αλόνσο!

Ο πολύπειρος Ισπανός οδηγός βρίσκεται χωρίς ομάδα εδώ και μια διετία και περιμένει να βρει την κατάλληλη πρόταση, ώστε να επιστρέψει στην Formula 1 για ένα ή δύο χρόνια. Και οι άνθρωποι της Renault προσπαθούν να πείσουν τον Αλόνσο να αποδεχτεί την πρότασή της, κάνοντας επίκληση στο… συναίσθημα και στο γεγονός πως κατέκτησε το πρώτο του πρωτάθλημα με την εν λόγω εταιρεία.

Φυσικά, η Renault επίσης ποντάρει στην εμπειρία του Αλόνσο και θεωρεί πως μπορεί να της δώσει ένα… μπουστάρισμα για να επανέλθει στις επιτυχίες και να θεωρείται μία ανταγωνιστική ομάδα.

Πηγή: sport-fm. gr

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button