ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ενδιαφέρον του Ηρακλή για το ΑΦΜ του ΠΑΣ Λαμία!

Όπως πέρυσι... έτσι και φέτος τα δημοσιεύματα θέλουν τον Ηρακλή να ενδιαφέρεται για το ΑΦΜ του ΠΑΣ Λαμία...

Όπως πέρυσι… έτσι και φέτος τα δημοσιεύματα θέλουν τον Ηρακλή να ενδιαφέρεται για το ΑΦΜ του ΠΑΣ Λαμία…

Ένα σίριαλ το οποίο έχουμε ξαναδεί… έβγαλε στην επιφάνεια το blue arena.

Betατζής

Και αναφερόμαστε στο θέμα της εξαγοράς του ΑΦΜ της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία από τον Ηρακλή, ο οποίος πασχίζει να ανεβεί στην SuperLeague 1.

Διαβάστε τι αναφέρει το δημοσίευμα:

Ο νέος ποδοσφαιρικός Ηρακλής θα έπρεπε να έχει ήδη «κλειδώσει» τη νέα εταιρική ταυτότητά του και να έχει αρχίσει την προπαρασκευή για την ομάδα και την ΠΑΕ, που θα παρουσιάσει από την προσεχή σεζόν.

Οι πληροφορίες, οι οποίες διαρρέουν, υποστηρίζουν ότι πολύ δύσκολα θα «βγει άκρη» με την υπόθεση του ΝΠΣ Βόλος (για διαφόρους λόγους) και ότι όσοι ασχολούνται με το θέμα του νέου ΑΦΜ είναι αποφασισμένοι να «τσεκάρουν» – μέσω επαφών με τον Πανουργιά Παπαϊωάννου – και την προοπτική εξαγοράς των εταιρικών στοιχείων της Λαμίας.

Ακόμη – ακόμη, συζητείται έντονα και η προοπτική να προκύψει μία «έκπτωση» επιδιώξεων και να επιδιωχθεί μία ανάλογη συμφωνία με ομάδα της Super League 2, προοπτική, η οποία κρίνεται ως πολύ πιο βατή και προσεγγίσιμη…

Το ζητούμενο είναι ο χρόνος, ο οποίος είναι και πολύτιμος για την υπόθεση της επανεκκίνησης του ποδοσφαιρικού Ηρακλή και – ουσιαστικά – ανύπαρκτος…

Ό,τι είναι να γίνει, πρέπει να γίνει γρήγορα, ακόμη και για την  (απολύτως απευκταία) περίπτωση το όλο εγχείρημα να αποδειχθεί «πολύ κακό για το τίποτα».

Πηγή: bluearena.gr

Ετικέτες
autovision

Διαβάστε επίσης

Back to top button
Close