ΓενικάΤοπικές Ειδήσεις

Λαμία: Συγκλονιστικές συμπτώσεις ή κάτι Ανώτερο! – “Έζησα από θαύμα. Με έσωσε ο αδερφός μου από εκεί ψηλα…”! – ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟ

Είναι κάποια πράγματα εντελώς ανεξηγήτητα.

Είναι κάποια πράγματα εντελώς ανεξηγήτητα.

Κάποιοι θα το “βαφτίσουν” συγκλονιστική σύμπτωση, κάποιοι άλλοι όχι! Αναμφίβολα όμως είναι σοκαριστικό. Τα ξημερώματα της 22ης Μαϊου 2008 ο αγαπητός συμπολίτης μας και ένθερμος φίλος του ΠΑΣ Λαμία, Γιώργος Μητσόπουλος, έχασε την ζωή του μετά από τροχαίο ατύχημα κοντά στην Αγριλιά Λαμίας. Λίγο μετά τον εορτασμό της μεγάλης γιορτής Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης επέστρεφε σπίτι του. Δυστυχώς το μηχανάκι που οδηγούσε βρέθηκε εκτός δρόμου με τον ίδιο να εξοστρακίζεται σε ένα δέντρο και να χάνει την ζωή του.

Σοκαριστική σύμπτωση ή θαύμα;

12 χρόνια μετά ανήμερα της γιορτής Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην συμβολή των οδών Υψηλάντη και Μακροπούλου, ο αδερφός του Γιώργου, Γιάννης γλιτώνει από βέβαιο θάνατο. Ήταν λίγο μετά τις 4.00 το πρωί όταν επέστρεφε σπίτι του από την δουλειά.

Ο έντονος άνεμος σπάει στην μέση ένα τεράστιο πευκο και πέφτει καταμεσής του δρόμου. Ο Γιάννης βρίσκεται στο σημείο λίγα δευτερόλεπτα πριν και όπως περιγράφει στην κάμερα του Lamianow φανερά σοκαρισμένος και συγκινημένος λίγες ώρες μετά το συμβάν:

“Ναι, είναι Συγκλονιστικό. Κάτι με βοήθησε. Μάλλον αυτό το παλικάρι που έχει φύγει πριν 12 χρόνια…”λεει στην κάμερα εννοώντας τον αδερφό του και συνεχίζει: “Τον σκεφτόμουν στον δρόμο ότι πριν 12 χρόνια είχε σκοτωθεί και ήθελα να πάω να του ανάψω ένα κεράκι σήμερα” λέει υπό έντονη συγκινησιακή φόρτιση ο Γιάννης και συνεχίζει τονίζοντας κάτι ακόμη ανεξήγητο: “… συνήθως γυρίζω από τον Περιφερειακό και κατεβαίνω την οδό. Κάτι μου έλεγε τις τελευταίες 3-4 μέρες να αλλάξω δρομολόγιο. Αν γύριζα σπίτι από το σύνηθες δρομολόγιο θα είχα σκοτωθεί”.

Πηγή: Lamianow. gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button