ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Σαν σήμερα έγραψε ιστορία! Τρία χρόνια πριν η άνοδος του ΠΑΣ Λαμία στην Super League / Τα πανηγύρια στην Πλ. Ελευθερίας!- ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ

Μια αξέχαστη νύχτα...

21 Μαϊου 2017.  Η Λαμία κρατάει το 0-0 μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και αποσπά τον βαθμό που την οδηγεί στη Σούπερ Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Ο Άρης είχε την τελευταία του ευκαιρία να παραμείνει ζωντανός στο κυνήγι της ανόδου.

Ωστόσο, η Λαμία πήγε στο «Κλ. Βικελίδης» και πήρε αυτό που ήθελε, τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0) και πανηγύρισε την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία της!

Στην επιστροφή της ομάδας στην πόλη, λίγο μετά τις 00.00, εκατοντάδες φίλοι του ΠΑΣ Λαμία, παρά την έντονη βροχόπτωση περίμεναν υπομονετικά και έκαναν τη νύχτα μέρα στην Πλατεία Ελευθερίας.
Παρά την καταρακτώδη βροχή που έπεφτε από νωρίς το απόγευμα οι φίλοι του ΠΑΣ μαζεύτηκαν περίπου στις 23.00 περιμένοντας υπομονετικά την αποστολή της ομάδας που έφτασε πέντε λεπτά μετά τις 00.00, φέρνοντας την… άνοδο από την Θεσσαλονίκη. Η αποστολή έγινε δεκτή με καπνογόνα, βαρελότα αλλά και με συνθήματα που δόνησαν την ατμόσφαιρα και αποθέωσαν τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές.
Πηγή: Lamianow. gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button