Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Στοίχημα: Με Αγγλία ξανά!

Καλημέρα σε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους!

Σήμερα, λόγω περιορισμένων επιλογών στο κουπόνι μας θα κάνουμε και πάλι μια προσπάθεια με την Αγγλία και θα αφήσουμε έξω την Τουρκία και το Βέλγιο, που δεν είναι για μεγάλες προβλέψεις. Μικρή έως μεγάλη απογοήτευση η ”Boxing Day” και σήμερα ελπίζουμε σε ρεβάνς. Πάμε να δούμε τις επιλογές μας:

Νιούκασλ-Έβερτον: Ξεκινάμε με το St.James Park έδρα της Νιούκασλ, που υποδέχεται την Έβερτον του Κάρλος Αντσελότι πια. Νέα εποχή, νέα δεδομένα και ένα τόλμημα που προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα της βγει, αφού σπάνια Ιταλός πέτυχε στο Νησί και ειδικά ο Αντσελότι έρχεται από αλλεπάλληλες κακές χρονιές. Το μέλλον θα το δείξει… Μέχρι τώρα όμως, τα ”Ζαχαρωτά” έχουν αποδείξει ότι ανεβαίνουν διαρκώς, κρατούν στο 0 την άμυνά τους και έμαθαν πια να ελέγχουν τον ρυθμό. Έχουν συμπληρώσει 5 ματς χωρίς ήττα στην κανονική διάρκεια των αγώνων, πριν μια εβδομάδα για το κύπελλο έκανε τρομερή ανατροπή από 0-2 σε 2-2 με την Λέστερ και ηττήθηκε στα πέναλτι! Αν μη τι άλλο, απέκτησε μέταλλο, ψυχολογία και τσαγανό. Είναι προσεκτική, συγκεντρωμένη και ο Αντσελότι θέλω να πιστεύω ότι θα συμμαζέψει πρωτίστως την άμυνα. Εκτός έδρας σκοράρει από τα συνολικά ως τώρα 10 ματς στα 7. Ιδίως τελευταία έχει λύσει και το πρόβλημα στο γκολ. Μέσα στην Νιούκασλ δεν σκόραρε μόνο σε δύο ματς σε μια τεράστια, συνεχή προϊστορία, που κρατά από το 2002, για να μην πάμε πιο πίσω. Η Νιούκασλ προηγείται με 3 βαθμούς της Έβερτον στη βαθμολογία, είναι 10η, παίζει καλά πλέον, σκόραρε και μέσα στην Μάντσεστερ, αν και ηττήθηκε με 4-1. Με την Έβερον εντός σκοράρει σε ποσοστό άνω του 50% των αγώνων τους. Είναι ομάδα που γενικά σκοράρει, εντός ειδικά έχει σκοράρει αρκετά σε έναν μέσο όρο γκολ άνω του 1.5. Θα λείψει ο Σεν Μαξιμέν, το βαρύ της πυροβολικό, έχει παίκτες να αντεπεξέλθει όμως όπως και η Έβερτον, που παρά τις δικές της απουσίες, θεωρώ ένα γκολ θα βάλει. Το πρόβλημά της είναι ότι εκτός τα δέχεται μαζεμένα. Πλέον όμως, και ειδικά την περίοδο αυτή, είναι καλύτερη, αμυντικά αξιόπιστη, πολλά γκολ όταν το ματς γέρνει προς το Χ2 δεν σημειώνονται και θα πάμε με αυτό το σημείο, καθότι έχω εμπιστοσύνη στην Έβερτον, και θα επιλέξω κι ένα όριο γκολ σχετικά μεγάλο κινούμενος στη λογική γραμμή.

Δείτε εδώ την λίστα με τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα.

Γουέστ Χαμ-Λέστερ: Ολοκληρώνουμε με το απογευματινό ματς της Λέστερ, που χάνει σιγά σιγά έδαφος και φιλοξενείται από την βασανισμένη Ουέστ Χαμ. Αμφότερες προέρχονται από οδυνηρές ήττες, όχι τόσο λόγω της έκτασης των σκορ αλλά κυρίως εξαιτίας του τρόπου που αυτές ήρθαν. Η Λέστερ έχει δεχτεί σε δύο ματς 7 γκολ (!!) και γίνεται λόγος για την μέχρι τώρα καλύτερη άμυνα στην κατηγορία. Παρόλο που ηττήθηκε από Σίτι και Λίβερπουλ, που σίγουρα δεν έχασε από τυχαίες ομάδες, η αγωνιστικότητά της και η άμυνά της έχει διαταραχθεί. Μένει να δούμε αν θα έχει και ψυχολογικό πρόβλημα και σίγουρα είναι η πρώτη φορά φέτος που δέχεται κλυδωνισμούς. Έχει εξαιρετικά άμυνα ακόμα και με τα 7 γκολ σε δύο ματς που δέχτηκε, καταπληκτική επίθεση με κάθε ματς της εκτός να έχει γκολ ενώ με τις ομάδες κάτω της δεκάδας δέχεται γκολ. Γκολ δέχτηκε και από την Μπέρτον, ομάδα 3ης κατηγορίας στο κύπελλο! Η Χαμ έχει μεγάλο κίνητρο, καίγεται για βαθμούς και είναι ομάδα με φανερές αμυντικές αδυναμίες και πιο επικίνδυνη εκτός. Το απέδειξε μέσα στην Πάλας, όταν προηγήθηκε, αλλά είδε σε λίγα λεπτά την Κρίσταλ Πάλας να της γυρνάει το ματς και να κερδίζει με 2-1. Έφτασε μια ανάσα από τον υποβιβασμό πλέον και δεν υπάρχει περιθώριο. Η Λέστερ θέλει να κρατηθεί ψηλά. Βλέπω γκολ, ίσως και άνω των 3, αλλά θα μείνω απλά σε ένα αμφίσκορο. Καλή τύχη!

Διαβάστε επίσης

Back to top button