Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Προτάθηκε στον Ιωνικό ο Ρεϊνάλντο Λενίς!

Ένας ακόμα Κολομβιανός, μετά τον δεξιό μπακ Ντιντιέρ Ντελγκάδο, έχει προταθεί και αρέσει πολύ στους Νικαιώτες.

Ένας ακόμα Κολομβιανός, μετά τον δεξιό μπακ Ντιντιέρ Ντελγκάδο, έχει προταθεί και αρέσει πολύ στους Νικαιώτες.

Κοντά στην απόκτηση του δεξιού μπακ Ντιντιέρ Ντελγκάδο βρίσκεται ο Ιωνικός, όπως έχει γράψει το Sportime. Στους Νικαιώτες, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, έχει προταθεί ένας ακόμα Κολομβιανός, ο Ρεϊνάλντο Λενίς.

Πρόκειται για 28χρονο winger ο οποίος αγωνίζεται κυρίως στο δεξί άκρο της επίθεσης, αλλά μπορεί να παίξει και αριστερά. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στη Χιλή για λογαριασμό της Ουνιβερσιτάτ Ντε Τσίλε από την οποία αποχώρησε τον Φεβρουάριο. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Αργεντινή με τη φανελα της Μπάνφιλντ και της Αρχεντίνος Τζούνιορς, αλλά και στη Βραζιλία για λογαριασμό της Σπορτ Ρεσίφε. Στη πατρίδα του αγωνίστηκε στην Ατλέτικο Νασιονάλ, έχει συμμετοχές τόσο στο Κόπα Σουνταμερικάνα, αλλά και στο Λιμπερταδόρες, με συνολικά 147 συμμετοχές και 22 γκολ.

Παράλληλα προχωράει για τους Νικαιώτες και η περίπτωση του 37χρονου Αλεξί Ρομαό, γνωστού στο Ελληνικό κοινό από το πέρασμα του απο τον Ολυμπιακό τη διετία 2016-2018. Πέρυσι αγωνιζόταν στη γαλλική Γκινγκάμπ.

O Aφρικάνος μέσος μαζί με τους υπόλοιπους που έχουν συμφωνήσει προφορικά (Άουσμαν, Ντελγκάδο, Σαράνοφ, Σάντσες) είναι πολύ πιθανό να δώσουν κανονικά το παρών στην πρώτη προπόνηση της Τετάρτης (30/6).

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button