Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Πρώτη επαφή με Μαντσίς για ΑΕΚ!

Τις πρώτες συζητήσεις σχετικά με το ενδεχόμενο συνεργασίας για τον Ντάρβιν Ματσίς ξεκίνησε με την πλευρά της Ουντινέζε η ΑΕΚ.

Ο Βενεζουελάνος εξτρέμ είναι μία περίπτωση που κυκλοφορεί στο «κιτρινόμαυρο» ρεπορτάζ εδώ και αρκετούς μήνες, με την Ένωση να αρχίζει δίαυλο επικοινωνίας με την Ουντινέζε για τα δικαιώματα του παίκτη, όπως επισημαίνει η εφημερίδα «Ώρα των Σπορ». Ειδικότερα, πριν τον αγώνα απέναντι στον Λεβαδειακό εκπρόσωπος της ΑΕΚ ταξίδεψε στο εσωτερικό για να συναντήσει συνεργάτες του ιδιοκτήτη της ιταλικής ομάδας, Τζιανπάολο Πότσο. Πληροφορίες που δεν έχουν διασταυρωθεί θέλουν τον Νίκο Λυμπερόπουλο ως το πρόσωπο που ανέλαβε την «αποστολή» αυτή.

Τo δεύτερο μισό της φετινής χρονιάς ο Ματσίς αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος με την Κάντιθ (13 αγώνες, 8 γκολ, 1 ασίστ) και εφόσον η ομάδα του ανέβει στην La Liga έχει υποχρεωτική οψιόν αγοράς. Η Κάντιθ είναι στην 6η θέση και τελευταία της διαδικασίας των πλέι οφ με 4 αγώνες να εκκρεμούν για το τέλος της κανονικής περιόδου.

Φυσικά, οι Ισπανοί έχουν προτεραιότητα σε πιθανό deal ωστόσο η διαλλακτικότητα της Ουντινέζε που βάζει στο παιχνίδι και την ΑΕΚ αφήνει αρκετά περιθώρια ελιγμών.

πηγή: sdna

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button