Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Στοίχημα προγνωστικά: Κόντρα σε Αρμενία και γκολ στην Τσεχία

Καλημέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος και καλή εβδομάδα!! Ξεκινά με νέους στόχους και νέα δεδομένα ακόμα μια εβδομάδα η οποία προς το τέλος της έχει  ακόμα μία έκπληξη και αυτή είναι η εκκίνηση του πρωταθλήματος της Δανίας, ενός ενδιαφέροντος και ωραίου πρωταθλήματος που θα μας απασχολήσει.

Αν και Δευτέρα, το πρόγραμμα έχει σιγά σιγά γεμίσει με αγώνες και επιλογές βάσει των οποίων μπορούμε να ακολουθήσουμε κάποιες ευκαιρίες. Έχουμε κύπελλο Βιετνάμ, που λόγω ώρας και του απρόβλεπτου στοιχείου δεν θα προσεγγίσουμε, έχουμε δύο φιλικά που λόγω συνθηκών (3 45λεπτα ) δε θα ακολουθήσουμε, οπότε θα πάμε σε Αρμενία και 2η κατηγορία Τσεχίας, δύο ωραία και απρόβλεπτα πρωταθλήματα που έχουν γκολ να προσφέρουν και ίσως κέρδη. Δύο αγώνες προσφέρονται, ένας για κάθε πρωτάθλημα και θα έχουμε μία επιλογή για κάθε αγώνα. Πρώτη κατηγορία Αρμενίας και 2η κατηγορία Τσεχίας. Πάμε να δούμε αναλύσεις και στοιχηματικές προτάσεις:

Αραράτ – Ουραρτού (17:30):

Ξεκινάμε από τον αγώνα της Αρμενίας και την Αραράτ που υποδέχεται την Ουραρτού. Η πρώτη και σημαντική επισήμανση που πρέπει να κάνουμε, σε περίπτωση που δεν είστε γνώστες ή εξοικειωμένοι με την Αρμενία είναι ότι υπάρχουν δύο ομάδες από το Αραράτ: Η Αραράτ και η Αραράτ Αρμενίας. Η πρώτη αγωνίζεται σήμερα και η 2η είναι πρωτοπόρος και εν δυνάμει πρωταθλήτρια. Η Αραράτ είναι 6η και βρίσκεται στα όρια των πλέι οφ, συγκεκριμένα στην τελευταία θέση του πρώτου γκρουπ για το πρωτάθλημα. Το πρωτάθλημα έχει 10 ομάδες και οι 6 πρώτες παίζουν στα πλέι οφ ενώ οι 4 τελευταίες αγωνίζονται για την σωτηρία τους. Η γηπεδούχος λοιπόν στοχεύει στην ένταξή της στα πλέι οφ όχι για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα αλλά για να καταφέρει να πλασαριστεί σε κάποια από τις ευρωπαϊκές θέσεις που προσφέρονται. Διακρίνεται για την καλή της επίθεση και για την αξιόλογη άμυνά της αλλά έχει κακή εικόνα στα πρόσφατα παιχνίδια της και κακή παράδοση με την Ουραρτού εντός. Συγκεκριμένα, έχει σε επιμέρους σύνολο 24 αγώνων από το 2009 ως και σήμερα 14Η-7Ι-3Ν!! Εντύπωση, μάλιστα, προκαλούν τα ποσοστά που δίνονται υπέρ της. Η Ουραρτού είναι 8η και θέλει νίκες για να φτάσει στα πλέι οφ αποφεύγοντας τα πλέι άουτ στα οποία ως τώρα μπαίνει. Μέτρια εκτός έδρας, αλλά είναι με 11 βαθμούς σε 5 αγώνες η πιο φορμαρισμένη ομάδα ως τώρα και δη με τρομερή άμυνα. Είναι το φαβορί, έχει ισχυρότερο κίνητρο και είναι εξαιρετικά επικίνδυνη. Θα πάμε με την κόντρα. Χ2Δ στο 2.37 (Stoiximan).

Ντούγκλα Πράγας –Βισότσινα Γιλάβα (19:00):

Ολοκληρώνουμε με τη 2η κατηγορία της Τσεχίας και την Ντούγκλα Πράγας που αγωνίζεται να ανέβει κατηγορία και υποδέχεται την Γιλάβα που είναι 2η. Η 5η με τη 2η αγωνίζονται για μια θέση στην κορυφαία κατηγορία. Η Ντούγκλα είναι ικανότατη ομάδα, στηρίζεται στην δυνατή της επίθεση και στην αξιόλογη άμυνά της. Εντός είναι καλή ομάδα, κερδίζει βαθμούς και σκοράρει, έχοντας μετρημένη παράδοση επί της Γιλάβα. Η Γιλάβα είναι 2η και διεκδικεί είτε την άνοδο μέσω μπαράζ είτε και την απευθείας άνοδο, απέχοντας μία νίκη από την πρωτιά. Άριστη επιθετικά και αμυντικά με κίνητρο. Πάμε στα γκολ. GG+Over 2.5 στο 1.75 (Stoiximan). Καλή τύχη!!

Διαβάστε επίσης

Back to top button