Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Μοιρασιά με δύο χαμένες στο «Σαν Μαμές»

Στο 1-1 κόλλησαν Μπιλμπάο και Θέλτα σε ένα αποτέλεσμα που δε βόλεψε καμία από τις δύο.

LALIGA-20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΘΕΛΤΑ: 1-1

Γήπεδο: Σαν Μαμές

Μπιλμπάο και Θέλτα κόλλησαν στο 1-1, με τους Βάσκους να χάνουν έδαφος στη μάχη της Ευρώπης και την ομάδα της Γαλικίας να με ει στη ζώνη του υποβιβασμού.

Στο 2ο λεπτό η κεφαλιά του Μαρτίνεθ πέρασε λίγο έξω, ενώ στο 8’ το σουτ του Ραούλ Γκαρσία, έξυσε το δοκάρι του Μπλάνκο και στο 10’ μετά από καραμπόλα μεταξύ Μουρίγιο αι Μπλάνκο, η μπάλα έφυγε λίγο έξω. Στο 18’ ο Ερερίν σταμάτησε στο σουτ του Ολάθα ενώ στο 35’ ο Μπλάνκο έσωσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Μουνιαΐν.

Στο 53’ ο Μπλάνκο νίκησε τον Ουίλιαμς σε μοναδικό τετ α τετ και στο 56’ ο Ραφίνια με συρτό σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ για τη Θέλτα. Στο 65’ ο Ραφίνια έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 0-2 ενώ στο 71’ ο Μπλάνκο μπλόκαρε το κοντινό σουτ του Ραούλ Γκαρσία.

Τελικά στο 75’ η Μπιλμπάο κέρδισε πέναλτι για χέρι του Μπελτράν και ο Ραούλ Γκαρσία έκανε το 1-1 από την άσπρη βούλα.

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ερερίν, Γιούρι, Μαρτίνεθ, Ραούλ Γκαρσία, Κάπα, Γεράι, Ιμπάι Γκόμεθ (67’ Βιγιαλίμπρε), Ντάνι Γκαρσία, Ουνάι Λόπεθ, Μουνιαΐν, Ουίλιαμς (82’ Λέκουε)

ΘΕΛΤΑ: Μπλάνκο, Μουρίγιο, Αραούχο, Κέβιν Βάσκεθ, Γιοκουσλού, Ολάθα, Μπράις Μέντεθ (88’ Αϊντού), Ραφίνια (79’ Ντένις Σουάρεθ), Μπελτράν, Άσπας, Μίνα (67’ Σέικ)

Διαβάστε επίσης

Back to top button