Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ερωτηματικά για το μέλλον του Γκαρθία

Αυξάνονται τα σενάρια που θέλουν τον Όσκαρ Γκαρθία να αναζητεί ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στην Ισπανία, την ίδια ώρα που από τον Ολυμπιακό δεν επιβεβαιώνεται κάτι για το μέλλον του Καταλανού τεχνικού.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» φέρεται να είχε τις τελευταίες ημέρες διερευνητικές επαφές στην Ισπανία με ομάδες, προκειμένου να κλείσει από τώρα ένα συμβόλαιο για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι Ρεάλ Σοσιεδάδ, Θέλτα, Εσπανιόλ και Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, εξετάζουν την περίπτωση του προπονητή του Ολυμπιακού.

Την ίδια στιγμή, άλλα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Φρανσουά Μοδέστο φέρεται να εξετάζει ορισμένες περιπτώσεις προπονητών για τον πάγκο του Ολυμπιακού, εν όψει της νέας σεζόν. Τα σενάρια των τελευταίων ημερών θέλουν τους Βλάνταν Μιλόγεβιτς και Πέδρο Μαρτίνς να είναι δυο βασικοί υποψήφιοι για τον πάγκο των πρωταθλητών Ελλάδος. Παρά τα σενάρια, οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού δεν επιβεβαιώνουν τίποτα και τονίζουν πως οι εξελίξεις θα δρομολογηθούν, μετά το τέλος της εφετινής σεζόν.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button