Α΄ ΦθιώτιδαςΓ' ΕθνικήΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Νίκη πρόκριση για τον Αστέρα Σταυρού!

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α΄Φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Φθιώτιδας, ο Αστέρας Σταυρού υποδέχθηκε τον Εθνικό Κομποτάδων στο ΔΑΚ Καλυβίων «Αλέκος Παπαγεωργίου».

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α΄Φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Φθιώτιδας, ο Αστέρας Σταυρού υποδέχθηκε τον Εθνικό Κομποτάδων στο ΔΑΚ Καλυβίων «Αλέκος Παπαγεωργίου».

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Φθιώτιδας θα συνεχίσει ο Αστέρας Σταυρού ο οποίος αν και ηττήθηκε στο πρώτο ματς από τον Εθνικό Κομποτάδων με 3-1, πήρε τη δεύτερη “μάχη” κερδίζοντας με 4-0.

Παράλληλα πήρε και την πρόκριση στη 2η φάση του Κυπέλλου όπου θα αντιμετωπίσει τον Άρη Αγ. Κωνσταντίνου.

Το ματς:

Τεράστια ευκαιρία στο 1′ όταν ο Δρόσος βρέθηκε στη μεγάλη περιοχή έκανε το σουτ, ο Γκιολές έδιωξε, η μπάλα έφτασε πάλι στον Δρόσο ο οποίος πλάσαρε με τον Γκιολέ να απομακρύνει σε κόρνερ.

Στο 17′ ο Αστέρας έκανε το 1-0. Ο Λάππας έβγαλε ωραία μπαλιά στον Αντωνόπουλο στα δεξιά, αυτός πάτησε περιοχή έβγαλε τη σέντρα και ο Αλεξίου με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Στην κόντρα έφυγε ο Εθνικός μετά από εκτέλεση κόρνερ του Αστέρα στο 22′, ο Καρασαντές έβγαλε ωραία πάσα στον Κασσάρα, αυτός πάτησε περιοχή αλλά ο Παρλάντζας του έκλεψε τη μπάλα λίγο πριν προλάβει να βρεθεί απέναντι στον τερματοφύλακα του Σταυρού, Μαγκλάρα.

Στο 25′ μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Εθνικού από τον Μόσχο, ο Μαλισσόβας την υποδέχθηκε στα αριστερά έβγαλε τη σέντρα αλλά το πλασέ του Αλεξίου κατέληξε άουτ.

Στο 37′ ο Ακασού ανέτρεψε τον Ζήσιμο μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής Παπακωνσταντίνου έδωσε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σχουλής ο οποίος όμως αστόχησε.

Στο 43′ πανέμορφη ατομική ενέργεια από τον Παρλάντζα πέρασε δυο ποδοσφαιριστές, έδωσε πλάγια δεξιά στον Παλιάκο ο οποίος πάτησε περιοχή έκανε το δυνατό διαγώνιο σουτ κάνοντας το 2-0.

Σέντρα του Παλιάκου από τα δεξιά , κεφαλιά ο Αλεξίου και η μπάλα άουτ στο 44′.

Στις καθυστερήσεις ο Λάππας εκτέλεσε από τα αριστερά ένα κόρνερ απευθείας με τον Γκιολέ να απομακρύνει δύσκολα εκ νέου σε κόρνερ.

Στην επανάληψη η ομάδα του Αστέρα μπήκε δυνατά και στο 47′ ο Λάππας με ωραίο δυνατό σουτ εκτός της περιοχής έκανε το 3-0.

Στο 49′ ο Μαλισσόβας εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ για τον Αστέρα από καλή θέση, αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 59′ ωραία συνεργασία Αλεξίου και Αντωνόπουλου, με τον δεύτερο να πατά περιοχή, να κάνει το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.

Στο 61′ ο Δρόσος από τα αριστερά έβγαλε ωραία σέντρα ο Φράγκος αρχικά έστειλε τη μπάλα με κεφαλιά στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Γκιολέ και στην επαναφορά ο Φράγκος με προβολή την έστειλε στα δίχτυα.

Λίγο αργότερα ο Γκιολές έγινε αναγκαστική αλλαγή με αποτέλεσμα ο Νίκος Λέντας να παίρνει τη θέση του κάτω από τα δοκάρια.

Στο 85′ ο Μαλισσόβας δοκίμασε το πόδι του από μακρινή απόσταση αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Το παιχνίδι τελείωσε 4-0 με τον Αστέρα Σταυρού να παίρνει τη νίκη και την πρόκριση.

Διαβάστε επίσης

Back to top button