Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Παιχνίδι με τα γκολ στην Γερμανία

Οι στοιχηματικές επιλογές του in2sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Η LaLiga πλην συγκολνιστικού απρόοπτου θα ξεκινήσει στις 12.6 όπως ανακοίνωσε η Ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία. Το πρώτο παιχνίδι όμως μετά την διακοπή λόγω πανδημίας θα διεξαχθεί στις 11.6 και θα είναι το “Ντέρμπι της Ανδαλουσίας”.

Μπέτις και Σεβίλλη, Σεβίλλη και Μπέτις δυο άσπονδοι εχθροί σε μία ιστορική σέντρα. Μίας και έτσι και αλλιώς αυτή η επανέναρξη θα γράψει ιστορία στην La Liga. Δυστυχώς θλιβερή ιστορία και ειδικά για την Ισπανία μια χώρα μαζί με την Ιταλία, την Γαλλία την Μεγάλη Βρετανία και της ΗΠΑ με τα περισσότερα θύματα από τον Covid-19.

Δυστυχώς η πανδημία θα αφήσει το σημάδι της πολυεπίπεδα στις ζωές μας και θα χρειαστεί να περάσει αρκετός καιρός για να ξεχαστεί.

Η Κυριακή στοιχηματικά ήταν μια δύσκολη μέρα μιας και τα πράγματα δεν πήγαν καλά για την στήλη αλλά και γενικότερα έσπασαν αρκετά σημεία.

Σήμερα έχουμε εμβόλιμη αγωνιστική στην Bundesliga αλλά και στην Bundesliga 2 στο μεγαλύτερο ενεργό πρωτάθλημα μετά την καραντίνα. Σήμερα θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις και από τις δυο, πρώτες κατηγορίες της Γερμανίας.

Στις 19:30 στην  Bundesliga 2, Ρέγκενσμπουργκ – Νυρεμβέργη και στις 21:30 στην Bundesliga, Αίντράχτ Φρανκφούρτης – Φράιμπουργκ.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις εδώ από το in2sports

Διαβάστε επίσης

Back to top button