Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Αλλάζει ημέρα, αλλάζει και χώρα ο τελικός του Copa Libertadores!

Το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στο Monumental, φαίνεται ως η πιο πιθανή ημερομηνία και ο τόπος της διεξαγωγής του επαναληπτικού τελικού στο Copa Libertadores, ανάμεσα σε Ρίβερ Πλέιτ και Μπόκα Τζούνιορς, που αναβλήθηκε, μετά τα όσα συνέβησαν με την επίθεση στο πούλμαν που μετέφερε την αποστολή των φιλοξενούμενων το Σάββατο.

Ανάμεσα στην συνάντηση G20 (ολοκληρώνεται στις 2/12 στο Μπουένος Αϊρες) και την έναρξη του Μουντιάλ Συλλόγων (2/12 στο Αμπου Ντάμπι).

Αυτό αναφέρει σήμερα η εφημερίδα της Αργεντινής Clarin. Την οριστική απόφαση θα πάρει αύριο σε συνεδρίασή της η CONMEBOL στην Ασουνσιόν, όπου θα συμμετάσχουν  οι πρόεδροι των φιναλίστ, Μπόκα Τζούνιορς και Ρίβερ Πλέιτ.

Πάντως εξακολουθεί να εκκρεμεί η απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής σχετικά με το αίτημα της Μπόκα Τζούνιορς για αποκλεισμό στη Ρίβερ Πλέιτ και κατάκτησης του τροπαίου «στα χαρτιά».

Να σημειωθεί, ότι εξετάζεται και η πιθανότητα, ο αγώνας πρέπει να γίνει χωρίς φιλάθλους ή ακόμα και σε άλλη χώρα.

Σε κάθε περίπτωση, είναι μία απόφαση που πρέπει να ληφθεί, διότι στις 18 Δεκεμβρίου είναι προγραμματισμένο το ντεμπούτο του πρωταθλητή της Νότιας Αμερικής στο Μουντιάλ συλλόγων.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button