Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Αιχμές» Μπούση κατά του Δήμου Ηρακλείου

Ο Μιχάλης Μπούσης, ισχυρός άνδρας του ΟΦΗ, εξαπέλυσε «βέλη» κατά του Βασίλη Λαμπρινού, δημάρχου Ηρακλείου. #stoiximan_slgr #oficretefc #Μπούσης #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #SportsNews #season2022_2023

Ο Μιχάλης Μπούσης, ισχυρός άνδρας του ΟΦΗ, εξαπέλυσε «βέλη» κατά του Βασίλη Λαμπρινού, δημάρχου Ηρακλείου.

«Αιχμές» κατά του Βασίλη Λαμπρινού, δημάρχου Ηρακλείου, για τον τρόπο που «αντιμετωπίζει» τον ΟΦΗ στο ζήτημα του ΒΑΚ, άφησε ο Μιχάλης Μπούσης, ισχυρός άνδρας της ομάδας, μέσω των όσων ανέφερε στα social media.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ

«Μετά από τέσσερα χρόνια, ολοκληρώσαμε την Α’ φάση της ανακατασκευής του προπονητικού μας κέντρου με την αρωγή του περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη.

Δυστυχώς δεν καταφέραμε να το ολοκληρώσουμε όπως αρχικά είχαμε σχεδιάσει, με τη δημιουργία έξι γηπέδων, επειδή ο Δήμος Ηρακλείου και ο Δήμαρχος Βασίλης Λαμπρινός, κωλυσιεργούν.

Είναι λυπηρό το ότι έχουμε διαθέσιμη γη δίπλα στο ΒΑΚ -η οποία παραμένει ανεκμετάλλευτη- και μας εμποδίζουν να την αξιοποιήσουμε για να μεγαλώσουμε κι άλλο. Η ανάπτυξη του συλλόγου και της ομάδας ξεκινά από τις εγκαταστάσεις της. Ελπίζω πως η επόμενη δημοτική αρχή, θα κατανοήσει το όραμά μου για τον ΟΦΗ και θα σταθεί δίπλα στον ΟΦΗ και όχι απέναντι του».

 

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button