Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Στάρτζεον στην «O’ Jogo»: «Τιμωρηθήκαμε επειδή έχουμε τον ίδιο πρόεδρο με τον ΠΑΟΚ»

Σαν να αποδέχεται και ο ίδιος την ετυμηγορία των αρμόδιων οργάνων στην υπόθεση πολυιδιοκτησίας του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη μίλησε σε συνέντευξή του στην Πορτογαλία ο Φάμπιο Στάρτζεον.

Για την υπόθεση της πολυιδιοκτησίας που κόστισε αφαίρεση βαθμών σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη μίλησε, ανάμεσα σε άλλα, στην Πορτογαλία ο Φάμπιο Στάρτζεον.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «O’ Jogo» ο άσος της ακριτικής ομάδας αναφέρθηκε στο θέμα σαν να υιοθετεί την ετυμηγορία των αρμόδιων οργάνων:

Betατζής

«Είχαμε το καλύτερο ξεκίνημα όλων των εποχών στο πρωτάθλημα, αλλά χάσαμε τη συνοχή μας και 12 πόντους επειδή ο πρόεδρός μας είναι ο ίδιος με του ΠΑΟΚ.

Αυτό δεν μπορεί να συμβεί στην ίδια κατηγορία και κόστισε και σε εκείνους 7 πόντους. Με αυτή την τιμωρία ξεκινήσαμε να παλεύουμε για την παραμονή και όχι για την Ευρώπη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, παραδέχθηκε ότι δεν θέλει να παραμείνει στη χώρα μας, απαντώντας για το ποδοσφαιρικό του μέλλον:

«Στόχος είναι να συνεχίσω να παίζω στην πρώτη κατηγορία, δεν ξέρω αν αυτό θα γίνει στην Πορτογαλία ή στο εξωτερικό. Πρέπει να τελειώσουμε το πρωτάθλημα εδώ, αλλά δεν σκοπεύω να συνεχίσω στην Ελλάδα. Ψάχνω κάτι θετικό για την καριέρα μου και από οικονομικής άποψης».

πηγή: Sport-FM

Ετικέτες
autovision

Διαβάστε επίσης

Back to top button
Close