Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Τα βρήκαν Ολυμπιακός και παίκτες για το οικονομικό

Πολύ μικρή μείωση και μόνο στα υψηλά συμβόλαια συμφωνήθηκε μεταξύ της διοίκησης του Ολυμπιακού και των ποδοσφαιριστών, λόγω των επιπτέσεων του κορωνοϊού στο οικονομικό επίπεδο.

Άλλη μία απόδειξη πως το κλίμα στον Ολυμπιακό είναι πολύ καλό προέκυψε μετά την επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος γνώρισε την αποθέωση από το ποδοσφαιρικό τμήμα στην πρόσφατη επίσκεψή του στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ.

Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, υπήρξε συμφωνία της διοίκησης με τους ποδοσφαιριστές για τα φετινά τους συμβόλαια, η οποία θα φέρει πολύ μικρή μείωση και μόνο στους υψηλά αμειβόμενους και αυτό αφορά εκείνους που αμείβονται με περισσότερα από 500.000 ευρώ.

Πρόκειται για αποτέλεσμα της κουβέντας που έγινε μεταξύ των αρχηγών της ομάδας (Φορτούνη, Τοροσίδη, Παπαδόπουλο, Ομάρ, Γκιγέρμε και Μπουχαλάκη) και της γενικής διευθύντριας της ΠΑΕ, Λίνας Σουλούκου.

Ωστόσο, δεν αποκλείεται αν η ομάδα κατακτήσει το νταμπλ στην Ελλάδα και προχωρήσει περισσότερο στην Ευρώπη, αυτή η μείωση τελικά να μην ισχύσει.

Πρόθεση του Ολυμπιακού ήταν να χειριστεί αυτό το λεπτό ζήτημα, χωρίς να υπάρξει δυσαρέσκεια στις τάξεις των ποδοσφαιριστών και να επηρεάσει και το αγωνιστικό κομμάτι ενόψει της επανέναρξης των υποχρεώσεών τους.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button