Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Δένει» τον Μπα ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να «δέσει» άμεσα τον Ουσεϊνού Μπα για να έχει το πάνω χέρι σε ενδεχόμενες διαπραγματεύσεις μεταγραφής του.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι αποφασισμένοι να τελειώσουν με κάποιες υποθέσεις πριν αρχίσει και πάλι το πρωτάθλημα. Μία από αυτές είναι του Μπα, με τον οποίο έχουν κάνει ήδη τις πρώτες να μιλήσουν για νέο συμβόλαιο, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Sportime».

Στον Ολυμπιακό είναι έτοιμοι να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο με μεγαλύτερες οικονομικές απολαβές, αλλά και ευνοϊκότερους όρους σε περίπτωση που έρθει γι αυτόν κάποια πρόταση από το εξωτερικό.

Ήδη ο Μπα βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων της Ευρώπης και οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να τελειώσουν με το θέμα του προτού αρχίσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Μάλιστα, όπως γράφει η εφημερίδα, φέρεται να έχει υπάρξει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, αφού έχουν γίνει ήδη οι πρώτες συζητήσεις. Ωστόσο, δεν εχουν «πέσει» ακόμα οι υπογραφές για το νέο συμβόλαιο. Κάτι τέτοιο είναι πολύ πιθανό να συμβεί τις επόμενες μέρες.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button