Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Επιστρέφει στον Άρη ο Φραν Βέλεθ!

Μια μεγάλη επιστροφή δρομολογήθηκε και απομένει να επικυρωθεί στον Άρη καθώς ο Φραν Βέλεθ θα πατήσει και πάλι στο χορτάρι του «Κλ. Βικελίδης» αφού ήδη συμφώνησε με τους «κίτρινους» για συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων!

Μια μεγάλη επιστροφή δρομολογήθηκε και απομένει να επικυρωθεί στον Άρη καθώς ο Φραν Βέλεθ θα πατήσει και πάλι στο χορτάρι του «Κλ. Βικελίδης» αφού ήδη συμφώνησε με τους «κίτρινους» για συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων!

Τελικώς… και τί δεν περιλαμβάνει αυτή η σχέση. Κάθε λογής συναισθήματα. Από την αγάπη κατά τη διετή συνεργασία των δύο πλευρών καθώς ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός ήταν κάτι παραπάνω από ένας απλός παίκτης της ομάδας. Περισσότερο αποτέλεσε έναν εκ των βασικών εκφραστών του αγωνιστικού club. Η σχέση αγάπης άρχισε να αλλοιώνεται από τον χειμώνα του 2020 όταν οι συζητήσεις του με τον Παναθηναϊκό κορυφώθηκαν και διαφάνηκε η συμφωνία του με τους «πράσινους» για το καλοκαίρι του ίδιου χρόνου. Εκεί διαπιστώθηκαν οι πρώτες ρωγμές. Στο διάστημα που ακολούθησε, αυτή η σχέση έγινε καθαρά επαγγελματική για να φτάσουμε στο οριστικό διαζύγιο. Φεύγοντας από το «Κλ. Βικελίδης» ο Φραν Βέλεθ άφησε… παρακαταθήκη 57 αγώνων με πέντε γκολ και δύο ασίστ.

Ακολούθησε η δικαστική διαμάχη μεταξύ των δύο πλευρών ως απόδειξη των κλονισμένων σχέσεων υπό τις οποίες εκδόθηκε το διαζύγιο. Ο Βέλεθ διεκδίκησε τα πάντα, εισέπραξε μέχρι και τους τόκους για την καθυστέρηση στην καταβολή των δόσεων και αυτή η στάση τον έβαλε σε ακόμη δυσκολότερη θέση. Ο Ισπανός συνέχισε την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, πέρυσι αγωνίστηκε στη Σαουδική Αραβία με τη φανέλα της Αλ Φατέχ, εκ του αποτελέσματος, αποδεικνύεται όμως ότι ήθελε να διορθώσει μια κατάσταση. Αυτή που δημιουργήθηκε με τον Άρη.

Στο τελευταίο διάστημα ο Φραν Βέλεθ έριξε γέφυρες κι έτσι άρχισε να χτίζεται μια επικοινωνία με τον Άρη ο οποίος ταυτοχρόνως είχε να διαχειριστεί το κενό στο κέντρο της άμυνας. Ο 32χρονος Ισπανός δεν είχε να πει τόσα πολλά με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρο Καρυπίδη, πιο απαραίτητη ήταν η αποκατάσταση των σχέσεων μετά τα όσα είχαν προηγηθεί. Κι αυτό έγινε. Το αμέσως επόμενο… επεισόδιο ήταν η συμφωνία για συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων και η επικύρωση μιας μεγάλης επιστροφής. Ανεξαρτήτως του τι συνέβη στο παρελθόν, ο Άρης εκτίμησε κυρίως δύο πράγματα. Καταρχήν την ανάγκη του για την προσθήκη ενός έμπειρου στόπερ και δεύτερον, τη γνώση του περιβάλλοντος από την πλευρά του Βέλεθ. Κι έτσι επήλθε η προφορική συμφωνία. Πέρυσι ο Βέλεθ αγωνίστηκε σε 23 παιχνίδια με τη φανέλα της Αλ Φατέχ ενώ στον Παναθηναϊκό έπαιξε σε 60 παιχνίδια από το 2020 έως και το 2022.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button