Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Επιστροφή με δυάδα στο Τουρκμενιστάν

Οι στοιχηματικές επιλογές του in2Sports από τον Άρη Λιάπη στο LamiaSports.

Μιας και ζούμε στη Ελλάδα δεν θα ήταν καθόλου σωστό να μην μιλήσουμε και για την είδηση της ημέρας, η οποία δεν είναι άλλη βέβαια από την επίσημη ανακοίνωση για την επανέναρξη της Super league.

Το ελληνικό πρωτάθλημα ξεκινά και πάλι λοιπόν μετά από σχεδόν 2 μήνες ,με την έναρξη των play of & play out. Η αλλαγές που έγιναν παγκοσμίως, φυσικά δεν θα μπορούσαν να μην έρθουν και στην Ελλάδα. Έτσι το πρωτόκολλο ασφαλείας που εγκρίθηκε περιλαμβάνει τα εξής: 300 άτομα μέγιστος αριθμός μέσα στο γήπεδο , τέλος η συνεντεύξεις τύπου, η οποίες θα δίνονται γραπτώς, και φυσικά κάθε ομάδα θα έχει την δυνατότητα να κάνει έως 5 αλλαγές.

Αυτά πάνω – κάτω είναι ότι θα δούμε από τις 6 Ιουνίου και μετά στην Super league με την πρώτη αγωνιστική να περιλαμβάνει φυσικά τα δύο Ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ – Παναθηναϊκό & ΠΑΟΚ – Ολυμπιακό.

Για σήμερα Πέμπτη η στήλη μας θα επικεντρωθεί ξανά με το πρωτάθλημα του Τουρκμενιστάν, το οποίο συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό με τις αναμετρήσεις Σαγκανταμ – Αχαλ και Κουπετντακ– Αλτιν Ασίρ


Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις εδώ από το in2sports

Διαβάστε επίσης

Back to top button