Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Δίνει Τσαν για να πάρει Ράκιτιτς η Γιουβέντους!

Στα «μπιανκονέρι» θέλει να ντύσει η Γιουβέντους τον Ιβάν Ράκιτιτς της Μπαρτσελόνα και προσφέρει ως αντάλλαγμα τον Εμρέ Τσαν στους Καταλανούς.

Στα «μπιανκονέρι» θέλει να ντύσει η Γιουβέντους τον Ιβάν Ράκιτιτς της Μπαρτσελόνα και προσφέρει ως αντάλλαγμα τον Εμρέ Τσαν στους Καταλανούς.

Tην επιθυμία να κάνει δικό της τον Ιβάν Ράκιτιτς έχει εκφράσει η Γιουβέντους, με την πρωταθλήτρια Ιταλίας να φέρεται διατεθειμένη να προσφέρει ως αντάλλαγμα στην Μπαρτσελόνα τον Εμρέ Τσαν, προκειμένου να κάμψει τις αντιστάσεις της ισπανικής ομάδας!  Ανάμεσα στους δύο συλλόγους, μάλιστα, έχουν γίνει ήδη πρόωρες συζητήσεις για πιθανή ανταλλαγή άλλων ποδοσφαιριστών τους, με τους Ντεμπελέ, Ρουγκάνι και Μάντζουκιτς να είναι τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι…

Τον περασμένο μήνα, ερωτηθείς ο Ράκιτιτς για το ενδεχόμενο αποχώρησής του από το «Καμπ Νόου», είχε δηλώσει:

«Είναι μία κατάσταση (οι φήμες περί αποχώρησης) που έχω συνηθίσει από όταν βρέθηκα στην Μπαρτσελόνα και μάλιστα, την περασμένη χρονιά είχε συμβεί ακριβώς το ίδιο. Μίλησα με τους ανθρώπους της ομάδας και τον προπονητή και η ιδέα είναι η ίδια. Σκοπός μου είναι να συνεχίσω στην Μπαρτσελόνα, καθώς απολαμβάνω την παρουσία μου στην ομάδα και έχω ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο», είχε πει αναλυτικά ο Κροάτης κεντρικός χαφ.

Θυμίζουμε ότι το συμβόλαιο του Ράκιτιτς με τους Καταλανούς λήγει το καλοκαίρι του 2021, με τους οποίους μετρά 24 γκολ σε 169 συμμετοχές από το 2014.  Ωστόσο, ο ερχομός του Ντε Γιονγκ το φετινό καλοκαίρι, καθώς και η παρουσία του Αρτούρο Βιδάλ και του Αρτούρ Μέλο στην ομάδα, κάνουν πολύ επισφαλή τη θέση του στην αρχική ενδεκάδα της πρωταθλήτριας Ισπανίας.

Διαβάστε επίσης

Back to top button