Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Απόφαση ΕΟΚ: Σε καμία άλλη ομάδα πλην Χ. Τρικούπη και Διαγόρα δικαίωμα ανόδου στην Α1

Η ΕΟΚ αποφάσισε να επικυρώσει τη βαθμολογία της Α2 και να μη δώσει δικαίωμα συμμετοχής σε άλλη ομάδα πλην των δύο πρωτοπόρων στο σημείο της διακοπής.Η ΕΟΚ αποφάσισε να επικυρώσει τη βαθμολογία της Α2 και να μη δώσει δικαίωμα συμμετοχής σε άλλη ομάδα πλην των δύο πρωτοπόρων στο σημείο της διακοπής.

Οριστική απόφαση από την ΕΟΚ! Η βαθμολογία κατακυρώθηκε στην Α2 πράγμα που σημαίνει πως πρωταθλητής αναδεικνύεται ο Χαρίλαος Τρικούπης και μαζί με τον δεύτερο Διαγόρα Δρυοπιδέων προβιβάζονται στην Α1 Εθνική κατηγορία. Σε περίπτωση άρνησης ανόδου δεν δίνεται δικαίωμα συμμετοχής σε άλλο Σωματείο, συνεπώς δεν τίθεται ζήτημα ανόδου του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με την τροποποίηση του άρθρου 12 της Ειδικής Προκήρυξης του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας ανδρών δεν υποβιβάζεται καμία ομάδα στην Β’ Εθνική κατηγορία ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2020 -2021.

betatzhs

Στην συνεδρίαση ήταν παρόντες τα μέλη Γιώργος Βασιλακόπουλος, Πρόεδρος, Αριστείδης Γολέμης, Β’ Αντιπρόεδρος, Δημήτρης Αγγελόπουλος, Ταμίας, Κώστας Παρίσης, μέλος και απών Παναγιώτης Τσαγκρώνης, Γεν. Γραμματέας. Αναλυτικά οι αποφάσεις:

Επικύρωση βαθμολογίας Α2 Εθνική κατηγορία ανδρών όπως κατέληξε στις 9/03

 1. ΓΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ
 2. ΑΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ
 3. ΑΕ ΨΥΧΙΚΟΥ
 4. ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
 5. ΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
 6. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ
 7. ΓΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ
 8. ΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
 9. ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ
 10. ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ
 11. ΟΙΑΞ ΝΑΥΠΛΙΟΥ
 12. ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ
 13. ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ
 14. ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
 15. ΑΣΑ ΚΟΡΟΙΒΟΣ
 16. ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ

πηγή: Sport-FM

Ετικέτες
autovision

Διαβάστε επίσης

Back to top button
Close