Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Απολύει Δώνη μετά τα play off ο Αλαφούζος!

Δεν θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό ο Γιώργος Δώνης με προσωπική απόφαση του Αλαφούζου....

Με προσωπική επιστολή ενημέρωσε ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού τον προπονητή της ομάδας, για την επιθυμία του να μην συνεχιστεί η συνεργασία τους, μετά το πέρας των πλέι οφ. Δεδομένο λοιπόν το διαζύγιο μετά από αυτή την εξέλιξη.

Η πολυαναμενόμενη επαφή του Γιάννη Αλαφούζου με τον Γιώργο Δώνη έγινε μέσω προσωπικής επιστολής!

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός επικοινώνησε την πρόθεση του για λήξη τη συνεργασία των δύο πλευρών μετά τα πλέι οφ και πλέον το διαζύγιο θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, η επιστολή του Αλαφούζου ήταν μακροσκελής, σε ευγενικό ύφος και αφού τον ευχαρίστησε για όσα προσέφερε στον σύλλογο του τόνισε στο τέλος της, ότι η επιθυμία του είναι να μην παραμείνει στον πάγκο της ομάδας, μετά το τέλος των πλέι οφ και κατ΄ επέκταση την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Το γεγονός οτι το υπάρχον συμβόλαιο του Γιώργο Δώνη έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2021, δεν αναμένεται να τροποποιήσει την απόφαση του Αλαφούζου, αν και η πρόθεση του στην επιστολή ήταν να διακοπεί η συνεργασία τους κοινή συναινέσει.

Το οικονομικό όμως ζήτημα και κατ΄ επέκταση η αποζημίωση που θα πρέπει να δοθεί, εάν δεν παραιτηθεί ο Δώνης είναι ένα ζήτημα που αναμένεται να ξεκαθαρίσει το αμέσως προσεχές διάστημα.

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button